ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ στις 19:45 απόψε, θα αντιμετωπίσει την άσημη Λίνκολν, η οποία μάλιστα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Europa Conference League στο Γιβραλτάρ. Εκεί, στις 19:45 της Πέμπτης, θα αντιμετωπίσει την άσημη Λίνκολν, η οποία μάλιστα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League με τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στη Ριέκα, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, υπέστη ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και το κλίμα δεν είναι ιδανικό. Με τα δείγματα από τα φιλικά να κρίνονται θετικά και την ομάδα να έχει βρει ρυθμό, οι παίκτες του Λουτσέσκου θα ψάξουν νίκη στην πρεμιέρα, αφού ακολουθούν ακόμη πιο απαιτητικές αναμετρήσεις κόντρα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Κοπεγχάγη, οι οποίες συμπληρώνουν τον όμιλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες, ιδιαίτερα στη μεσοεπιθετική γραμμή, και να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της, αφού ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί κόντρα στην ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήδη έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το αποψινό ματς και όπως όλα δείχνουν την εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σβαμπ και Κούρτιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ και απο πίσω του θα παίξουν οι Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζη, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλια, Σβιντέρσκι και Κούτσια.

Οι 22 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

Η Λίνκολν, από τη μεριά της, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σολέρ, Σέρτζεντ, Γουάισμαν, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Ρόσα, Τορίγια, Γουόκοερ, Μπρίτο, Καραλέρο και Γκόμες.

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ