Κούτσιας – «Τελικός το ματς με τη Λίνκολν για μας»

Κούτσιας – «Τελικός το ματς με τη Λίνκολν για μας»

Ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε για την παρουσία του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και για το παιχνίδι κόντρα στη Λίνκολν.

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Γιώργος Κούτσιας πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν στο Γριβραλτάρ και έκανε λόγο για ματς τελικό για τον Δικέφαλο. Παράλληλα ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στην παρουσία του στην πρώτη ομάδα αλλά και στα όσα μαθαίνει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσα είπε ο Κούτσιας:

«Για μένα είναι κάτι πολύ άμορφο να βρίσκομαι εδώ. Ξεκίνησα πάλι στην πρώτη ομάδα προετοιμασία ακόμα και αν αλλάξαμε προπονητή. Μαθαίνω πολλά κάθε μέρα από τον Λουτσέσκου. Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής θα πρέπει να είναι υπομονετικός και όταν του δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξει από την μαλλιά»

Για τον αντίπαλο σήμερα: «Δεν το βλέπουμε το παιχνίδι εύκολο. Για εμάς είναι ένας τελικός και εδώ. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη και στην συνέχεια να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο, έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε έτοιμοι για την νίκη. Είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο, το πιο σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε εμείς».

Για τον συνθετικό χλοοτάπητα: «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις που έχουμε μπροστά μας. Το πλαστικό χορτάρι δεν μας εμποδίζει, είναι πιο σκληρό από το κανονικό χορτάρι και εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ