Γιατί ο Ελ Αραμπί πανηγύρισε με… χειροπέδες (vid)

Γιατί ο Ελ Αραμπί πανηγύρισε με… χειροπέδες (vid)

Η εξήγηση του Ελ Αραμπί για τις χειροπέδες στον πανηγυρισμό του.

O Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Αντβέρπ, επικρατώντας με 2-1 και βρίσκεται από την πρεμιέρα στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του στο Europa League.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», ενώ νωρίτερα ο Μαροκινός είχε σκοράρει ένα υπέροχο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ για λίγα εκατοστά.

Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, μετά τα γνωστά… πιστόλια, πανηγυρισμό που τον κάνει σε κάθε του γκολ, έτρεξε προς την κάμερα και έκανε μια κίνηση που παρέπεμπε σε χειροπέδες.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που παραξενεύτηκαν με τον διαφορετικό πανηγυρισμό του Ελ Αραμπί, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του στον Ολυμπιακό έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση. Ο ίδιος έλεγε σε όσους τον ρωτούσαν τόσο στα αποδυτήρια, όσο και έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα ότι ο πανηγυρισμός του ήταν για έναν οικογενειακό φίλο.

Ο Ελ Αραμπί εξηγούσε πως του είχε ζητήσει ο φίλος του αν σκοράρει να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να δείξει πως είναι ενωμένοι. Και ο Μαροκινός δεν χάλασε το χατήρι στον οικογενειακό του φίλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ