ΠΑΟΚ – Χάνει Σλόβαν ο Βαρέλα, αμφίβολος και ο Μουργκ

ΠΑΟΚ – Χάνει Σλόβαν ο Βαρέλα, αμφίβολος και ο Μουργκ

Νοκ-άουτ από το ματς της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας τέθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ ο Τόμας Μουργκ υπέστη κάκωση πρώτου βαθμού και είναι αμφίβολος

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κέρδισε την ΑΕΚ στην Τούμπα με 2-0 και να πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, όμως θα στερηθεί όπως όλα δείχνουν δυο ποδοσφαιριστές από το ματς της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Δικέφαλος του βορρά αντιμετωπίζει τους Σλοβάκους για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να λύσει τα προβλήματα των Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ, με τον πρώτο να είναι οριστικά νοκ-άουτ από το μεθαυριανό ματς.

Ο κεντρικός αμυντικός των ασπρόμαυρων έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση από το ντέρμπι με την Ένωση και θα υποβληθεί σήμερα σε θεραπεία με ένεση, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι στη διάθεσή του Ράζβαν Λουτσέσκου στο ματς της Κυριακής (03.10) κόντρα στον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα αμφίβολος είναι και ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού. Ο Μουργκ θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ματς με τη Σλόβαν, με τις πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην είναι με το μέρος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ