Βάις – «Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα»

Βάις – «Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα»

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και θυμήθηκε τις μάχες που έδωσε η ομάδα με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa League.

Στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό (30/9) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League βρίσκεται η Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η ομάδα από την Σλοβακία μετά τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετώπισε στα πλέι οφ του Europa League, θα παίξει και τον Δικέφαλο, αυτή τη φορά για την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τον προπονητή της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, να χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες και τους Ασπρόμαυρους ως τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

«Πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα πρέπει να σκοράρουμε. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογους αντιπάλους, αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε», ανέφερε ο τεχνικός της Σλόβαν και πρόσθεσε: «Το τελευταίο διάστημα έλειπαν παίκτες λόγω ίωσης, ήδη προπονούνται μαζί μας και θα δούμε τι θα γίνει μετά την προπόνηση. Ο Ντε Μάρκο είναι τραυματίας, έχουμε κάποιες απουσίες, έχει θέμα και ο Βάις».

Για το ματς: «Είναι πολύ οριακό και σημαντικό ματς, γιατί πολύ πιθανόν να κριθεί η δεύτερη θέση. Παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Σίγουρα οι παίκτες που ξεχώρισαν είναι ο Μπίσεσβαρ, ο Σφιντέρσκι και ο Ζίβκοβιτς. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη δύναμη και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να φανούμε αντάξιοι» συμπλήρωσε.

Τους ποδοσφαιριστές της Σλόβαν εκπροσώπησε ο αρχηγός της σλοβάκικης ομάδας, Βασίλι Μποζίκοφ, ο οποίος ανέφερε: «Σίγουρα η εμπειρία πάντα βοηθά, θα αντιμετωπίσουμε έναν ΠΑΟΚ που μοιάζει με εκείνον που βρήκαμε απέναντί μας πριν από δύο χρόνια, αλλά είναι πιο ισχυρός. Δεν θέλω να κάνω σύγκριση, έχουμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Θέλουμε να παίξουμε ο ένας με τον άλλο, να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ