Άκπομ – «Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μας επηρέασε»

Άκπομ – «Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μας επηρέασε»

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε για την ισοπαλία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και για την κούραση που έχει η ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την ισοπαλία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και τόνισε πως τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν κουράσει λίγο την ομάδα.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ και δηλώνει πως η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσούμπα Άκπομ στο PAOK TV:

«Νομίζω πως πρέπει να προσπαθήσουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Παρά το γεγονός πως δεν πήραμε τους τρεις πόντους, πήραμε τον έναν. Τώρα προχωράμε μπροστά και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι.

Όπως είπε και ο προπονητής στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ. Μου αρέσει να είμαστε το αουτσάιντερ, γιατί μπορούμε να εκπλήξουμε τον αντίπαλο.

Μπορεί να μην περιμένουν να πάμε επιθετικά και με ένταση. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και ανυπομονώ. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μας επηρέασε. Βέβαια ήρθαν νέα πρόσωπα από τον πάγκο, με φρέσκα πόδια και βοήθησαν.

Όλοι είναι μέρος της ομάδας. Όταν είσαι στον πάγκο και μπεις στο παιχνίδι μπορείς να το επηρεάσεις ακόμη και για λίγα λεπτά. Είναι σημαντικό όλοι να είναι έτοιμοι. Πρέπει να μείνουμε σε καλή κατάσταση και να κάνουμε αποκατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ