Με 1.000 οπαδούς στην Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ

Με 1.000 οπαδούς στην Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη στήριξη περίπου 1.000 οπαδών του στο σημαντικό ματς με τη Κοπεγχάγη στη Δανία για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα ταξιδεύει στην Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να μην μπει σε μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση.

Ο Δικέφαλος του βορρά όπως συνέβη και στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων στο Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν θα έχει τη στήριξη των οπαδών του, καθώς οι δυο ομάδες συμφώνησαν να δώσουν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους και στα δυο ματς που θα δώσουν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι Σκανδιναβοί στην επίσημη ιστοσελίδα τους, η ελληνική ομάδα θα έχει στο πλάι τις περίπου 1.000 φίλους της, με τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης να δίνουν το παρών στο πιο σημαντικό ματς των ομίλων για την ομάδα τους.

«Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι έχει φανατικούς οπαδούς που λατρεύουν το σύλλογο. Έτσι στον αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του Conference League, περιμένουμε 1.000 φίλους τους», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ