Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Κοπεγχάγη

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Κοπεγχάγη

Εκτός οι Κρέσπο και Κούρτιτς για τον ΠΑΟΚ που ταξιδεύει με 23 παίκτες στην Δανία για το κρίσιμο ματς με την Κοπεγχάγη.

Με τον Γιασμίν Κούρτιτς και τον ανέτοιμο Χοσέ Κρέσπο να μένουν πίσω, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Δανία και το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του, εκ των οποίων και ο Σίντκλεϊ. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ένα ματς που θέλει αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανός όσον αφορά στην πρωτιά του ομίλου.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Όπως τα… προβλήματα έρχονται μέσα από τους αγώνες, έτσι έρχονται και οι λύσεις. Αυτή είναι η ποδοσφαιρική πραγματικότητα και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με τον Βόλο προκειμένου να συγκεντρωθεί στο ματς με την Κοπεγχάγη.

Οι Δανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου του Europa Conference League και δεδομένου ότι κοινός στόχος των δύο ομάδων είναι η απευθείας πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, το παιχνίδι στο Πάρκεν αποκτά ξεχωριστή σημασία.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν χρόνο μέχρι τη σέντρα στη Κοπεγχάγη για να παρουσιαστούν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά σε μια σειρά αγώνων που απαιτεί διαχείριση δυνάμεων και συναισθημάτων

.Την Τρίτη (19.10) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας σ’ ένα πρόγραμμα επικεντρωμένο στην τακτική την οποία θ’ ακολουθήσει η ομάδα στη Δανία προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι ποδοσφαιριστές που το απόγευμα της Τρίτης (19.10) θα ταξιδέψουν για την Κοπεγχάγη είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Γιαξής, Εσίτι , Ντούγκλας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέτρσκι, Άκπομ , Κούτσιας .

Την Τετάρτη (20.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 19:00 (ώρα Δανίας) στο Πάρκεν Στάντιον, ενώ νωρίτερα στις 18:20 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ