Μποϊλέσεν – «Μίλησε με Ζέκα και Οικονόμου για τον ΠΑΟΚ»

Μποϊλέσεν – «Μίλησε με Ζέκα και Οικονόμου για τον ΠΑΟΚ»

Ο Νικολάι Μποιλέσεν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη, τονίζοντας πως μίλησε τόσο με τον Ζέκα, όσο και με τον Οικονόμου για τους «ασπρόμαυρους».

Η Κοπεγχάγη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League, με τον Νικολάι Μποϊλέσεν να μιλά για το ματς με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δανός αμυντικός τόνισε πως μίλησε τόσο με τον Ζέκα, όσο και με τον Μάριο Οικονόμου με σκοπό να πάρει κάποιες έξτρα πληροφορίες για τους «ασπρόμαυρους».

Οι δηλώσεις του Νικολάι Μποϊλέσεν:

Για το αν πήρε πληροφορίες από Οικονόμου και Ζέκα: «Ο Μάριος (σ.σ Οικονόμου) είπε σήμερα το πρωί στα αποδυτήρια ότι πιθανότατα δεν μπορεί να μας πει κάτι περισσότερο για τον ΠΑΟΚ που το τεχνικό τιμ δεν γνωρίζει ήδη…

Μίλησα μαζί του αλλά και με τον Ζέκα όταν είδαμε την κλήρωση, αλλά έχουμε τόσο πολύ κόσμο που μας βοηθάει στην προετοιμασία του αντιπάλου».

Για το τι πρέπει να κάνει η Κοπεγχάγη: «Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε το προβάδισμα γιατί είμαστε καλύτεροι όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι.

Αν κυριαρχήσουμε θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι έχουμε πολλούς οπαδούς στις εξέδρες δημιουργώντας μια από αυτές τις πολύ ξεχωριστές βραδιές, τις οποίες έχουμε δει τόσες φορές…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ