ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση επί της Λίνκολν (2-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League και την ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα κόντρα στη Σλόβαν, αντιμετώπισε το φαβορί του ομίλου, Κοπεγχάγη, στη Δανία, φεύγοντας με σπουδαία νίκη (2-1) . Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη έτρεχε αήττητο οκτώ αγώνων (7-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις, όμως ηττήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-2) στο παιχνίδι που ακολούθησε της τελευταίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης, πριν επιστρέψει εκ νέου στις νίκες στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (4-1).

Σε ότι αφορά στα δεδομένα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί, στον όμιλο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή με 7 βαθμούς, αντιμετωπίζοντας ξανά, αυτή τη φορά στην Τούμπα την Κοπεγχάγη που βρίσκεται στους 6 βαθμούς.

Άπαντες στον ΠΑΟΚ κινούνται σε ρυθμούς Κοπεγχάγης για το πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι μέχρι τώρα στη σεζόν. Εκτός από τον άτυχο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις προχτές στον τετρακέφαλο και τέθηκε εκτός επιλογών του Λουτσέσκου. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πιστεύουν ότι ο Γιάσμιν Κούρτιτς θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο άσο, μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό και να δώσει το 100% του για την κατάκτηση της νίκης, που κατά πάσα πιθανότατα θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.
Η ομάδα από τη Δανία θα στερηθεί τον βασικό κίπερ της, Καμίλ Γκραμπαρά, αφού εκείνος αποβλήθηκε στον αγώνα που διεξήχθη στη Δανία, ενώ στο πρωτάθλημα έρχεται από νίκη (3-0) με αντίπαλο τη Βέιλε, την Κυριακή.

Η αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 της Πέμπτης, στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming | Λουτσέσκου «Θέλω σαν… τρελός την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης και της πρώτης θέσης, αναφέρθηκε στην κατάσταση του ΠΑΟΚ, στους τραυματισμούς, αλλά και στις ανανεώσεις των συμβολαίων Τσιγγάρα και Μιχαηλίδη.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση κι όλοι μας το θέλουμε σαν… τρελοί! Είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι, με αυτό κόντρα στη Ριέκα. Το παιχνίδι εκείνο ήταν πολύ κρίσιμο, γιατί κρινόταν η ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας. Το σημερινό, είναι ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, ξέρουμε σε τι θέση θα βρεθούμε αν το κερδίσουμε, αλλά ακόμη κι αν δεν το κερδίσουμε, υπάρχει και συνέχεια. Υπάρχει διαφορετική δυναμική όσον αφορά στα παιχνίδια, το ένα ήταν εκτός έδρας, ενώ κι οι ομάδες είναι τελείως διαφορετικές και παίζουν ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Όπως είπα, υπάρχει μία τεράστια θέληση για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».

Για τη σημασία της έδρας: «Εμείς θέλουμε να παίζουμε παντού με την ίδια θέληση να επιτεθούμε, με την ίδια επιθετικότητα. Μερικές φορές τα καταφέρνουμε και μερικές όχι. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Η παρουσία του κόσμου κι η έδρα ενδεχομένως δημιουργούν μία διαφορετική αίσθηση. Θεωρώ ότι όσον αφορά στην Κοπεγχάγη, δεν είναι μια ομάδα που θα αλλάξει το στιλ παιχνιδιού της. Περιμένω την Κοπεγχάγη να παίξει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, επιτιθέμενη πολύ, αλλά αφήνοντας κάποια κενά».

Για το αν είναι τελικός το παιχνίδι για την 1η θέση: «Δε θεωρώ ότι είναι ένας τελικός, αλλά ναι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς όποιος πάρει τη νίκη, κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Δε θα τελειώσει ο όμιλος όμως, σε όποια θέση κι αν είμαστε, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Υπάρχει κι η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που είναι μία ομάδα που δεν είναι απόλυτα επιθετική, αλλά έχει μία πολύ καλή οργάνωση, έχει εμπειρία και θα παίξει με εμάς και με την Κοπεγχάγη. Έχει κι αυτή ελπίδες. Είναι ένας μεγάλος στόχος η 1η θέση, καθώς δίνει πρόκριση στους 16 κι από εκεί και πέρα, με μία καλή κλήρωση εκεί πέρα, μπορείς να κοιτάς και πιο μπροστά».

Για τα λάθη που γίνονται: «Κάνουμε λάθη που τα έχω χαρακτηρίσει δώρα, γιατί είναι καταστάσεις που θα μπορούσαμε να τις έχουμε φύγει πολύ εύκολα και το ξέρουμε όλοι αυτό. Έχουμε παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι σε αυτή την ομάδα, παίκτες που ήρθαν από ένα διαφορετικό περιβάλλον κι όλοι θα πρέπιε να προσαρμοστούν. Δουλεύουμε πάνω στην αυτοπεποίθηση. Οι αντιδράσεις που έχουμε, δεν είναι αυτές που θα θέλαμε. Να ξεκινήσω από το γκολ στο Δουβλίνο; Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με τον Βόλο, με τον Ολυμπιακό, τα γκολ που δεχθήκαμε σίγουρα θα μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει. Σίγουρα θα περάσουμε από μία περίοδο στην οποία το οποιοδήποτε σουτ ή προσπάθεια που γίνεται, θα υπάρχει ένας τερματοφύλακας που θα το σώζει ή θα βγαίνει εκτός. Ενδεχομένως, τη δεδομένη στιγμή πρέπει να… υποφέρουμε. Όταν χτίσουμε τη νοοτροπία που θέλουμε είμαι σίγουρος ότι δε θα υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ανέφερα τα γκολ με τη Σλόβαν ή την Κοπεγχάγη εκτός έδρας, που πιστεύω ότι υπό άλλες συνθήκες, δε θα ήταν γκολ που θα πετύχαινε ο αντίπαλος».

Για τη μέχρι τώρα επίδοση όταν η ομάδα παίζει 3 παιχνίδια σε μία εβδομάδα: «Νομίζω ότι πολλές ομάδες έχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν συνεχώς σταθερά αποτελέσματα, γεγονός που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Υπάρχει γενικότερη κόπωση. Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες τα ταξίδια επηρεάζουν, ακόμη κι όταν παίζεις ένα εντός έδρας παιχνίδι δε θα μπορείς να κοιμηθείς όταν γυρίσεις στο σπίτι σου αργά και μετά έρχονται κι οι τραυματισμοί. Εμείς πάντα θέλουμε να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, όσον αφορά στην αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων».

Για τον Αουγκούστο: «Σίγουρα δε θα παίξει, όχι. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή. Είναι ένα διάστημα μεταξύ 2-3 εβδομάδων ο χρόνος αποκατάστασής του».

Για τους τραυματισμούς: «Είναι μία δύσκολη κατάσταση σίγουρα. Πρέπει δυστυχώς να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, λεπτό με λεπτό. Να βλέπουμε τον ρυθμό του αγώνα και να αποφύγουμε καταστάσεις που κρύβουν ρίσκο για τον παίκτη. Υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες ο κόσμος δεν μπορεί να δει, αλλά εμείς πρέπει να τις λάβουμε υπόψιν. Για τον Αουγκούστο συγκεκριμένα, πιθανόν ο τραυματισμός που τον κράτησε εκτός τον Αύγουστο να μην του επέτρεψε να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο πρόβλημα, το ρίσκο να ήταν λίγο μεγαλύτερο και τελικά να έρθει σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα».

Για τις μεταγραφές: «Ακόμη κι αν υπάρχουν οι μεταγραφές ή οποιαδήποτε μορφή ενίσχυσης, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, αυτό δεν σταματάει. Θέλω μέχρι τέλους Μαίου να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις και να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε κοντά στους στόχους μας. Είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι αν μία ομάδα δεν παίζει κάθε τρεις ημέερς, είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις. Θεωρώ ότι θα έρθει η προσαρμογή και για τους δικούς μας παίκτες. Έχω πει ξανά, ότι υπάρχουν παίκτες που δεν ήταν στο 100% για να παίζουν κάθε παιχνίδι και να κερδίζουν. Αν εμένα σαν προπονητή δε με ακούτε να παραπονιέμαι για τους τραυματισμούς, σημαίνει ότι είμαστε εκεί, η ομάδα έχει μία πολύ καλή βελτίωση κι ανάπτυξη κι είμαστε εκεί που πρέπει να βρισκόμαστε».

Για τον Τσιγγάρα και τον Μιχαηλίδη: «Τον Τσιγγάρα, τον εκτιμώ πολύ αλλά έχουμε πολλούς παίκτες στο χώρο του κέντρου κι ειναι δική μου απόφαση ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται. Είναι δύσκολο να κάνεις ροτέισον με 5 παίκτες στο κέντρο, γιατί κινδυνεύει η ομάδα να χάσει την ταυτότητά της. Αν ήταν στο χέρι μου, θα υπέγραφα ο ίδιος την ανανέωση της συνεργασίας. Θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ πότε θα αγωνιστείς. Για τον Μιχαηλίδη δεν μπορώ να πω κάτι, είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται».

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming | Πασχαλάκης «Να είμαστε σοβαροί με Κοπεγχάγη, ο Λουτσέσκου απορροφά όλη την πίεση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Για το αν είναι ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ: «Για εμάς είναι ένα ματς το οποίο το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, δεν το βλέπουμε ως τελικό, το βλέπουμε ως ένα σημαντικό ματς. Κοιτάξαμε να είμαστε καλά πνευματικά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Για το βραβείο του MVP του Σεπτεμβρίου και τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Καλώς ή κακώς το χθες δεν μετράει στο ποδόσφαιρο, μετράει το τώρα. Κοιτάμε να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας σαν ομάδα. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και πιστεύω ότι από εκεί πρέπει να αρχίσουμε να λειτουργούμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα».

Για την επιστροφή των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θύρα 4: «Θεωρώ πώς ήταν καλύτερη η Τούμπα από τα προηγούμενα ματς, αλλά θέλουμε περισσότερο κόσμο στην Τούμπα, όταν είναι γεμάτη η Τούμπα μοιάζει να υπάρχει 12ος παίκτης στην ομάδα μας, όταν είναι γεμάτη η Τούμπα δεν θα περάσει καλά ο αντίπαλος».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Σίγουρα είναι οι απαιτήσεις περισσότερες. Έχουμε τον Αντρέ, έχουμε τα παιδιά που είναι αρχηγοί και γίνεται πιο εύκολο».

Για το συμβόλαιό του που λήγει: «Σίγουρα θα πρέπει να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, στη μέση της σεζόν έγινε αλλαγή προπονητή, που με βοήθησε πολύ, γιατί είχα μείνει πίσω με τον προηγούμενο προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάμπλο γιατί με στήριξε και υπήρχε καλή επικοινωνία. Μου δόθηκε το ελεύθερο να μπορώ να κάνω αυτά που ξέρω, να αποφορτίζεται η πίεση από τον ποδοσφαιριστή και όπως είδατε αυτή η χημεία και αυτή η εμπιστοσύνη μεταδόθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Φέτος είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ήρθε ένας προπονητής που τον γνωρίζω, ξέρω τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, όλη την πίεση την απορροφά ο κ. Λουτσέσκου, νιώθω πολύ όμορφα δεν υπάρχει άγχος και έτσι πρέπει να λειτουργεί ένας οργανισμός. Όσον αφορά το συμβόλαιο, νομίζω ότι έχουμε χρόνο ακόμη, είναι νωρίς έχουμε να αποδείξουμε και άλλα πράγματα, είναι μακρύς ο δρόμος και όλα θα πάνε καλά».

ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ