Λίνκολν – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4

Λίνκολν – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4

Εύκολο έργο είχε η Σλόβαν Μπρατισλάβας που διέλυσε με 4-1 την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ κι έπιασε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Europa Conference League.

Δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης μπήκε η Σλόβαν Μπρατισλάβας που διέλυσε με 4-1 την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και έπιασε στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς τον ΠΑΟΚ βέβαια έχει το ματς λιγότερο με την Κοπεγχάγη (6 β.)στην Τούμπα.

H Λίνκολν μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Γκριν στο 17′ και στο 25′. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τσιπολίνα μείωσε σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 60′ με εκτέλεση φάουλ του Γουόκερ, φάση που μάλλον ξύπνησε τη Σλόβαν η οποία πέτυχε άλλα δύο γκολ και «καθάρισε» το ματς. Στο 67ο λεπτό ο Κάβριτς έκανε το 3-1 για τους Σλοβάκους και τέσσερα λεπτά μετά ο Μραζ διαμόρφωσε και το τελικό 4-1.

Λίνκολν (Μ. ΜακΈλγουι): Σολέρ, Γουάιζμαν, Γ. Τσιπολίνα (75’ Γιαχάγια), Ρ. Τσιπολίνα, Τοσκάνο, Τορίγια, Ρόσα, Γουόκερ, Μπρίτο (54’ Ανιόν), Γκόμεθ, Καραλέρο (75’ Αράιθα).

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βλ. Βάις): Τσόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ζμραλ, Κανκάβα, Ράμπιου (76’ Άγκμπο), Τσάβριτς, Χεντί (58’ Μραζ), Γκριν (76’ Βάις).

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1. Σλόβαν Μπρατισλάβας 7 (8-5)
2. ΠΑΟΚ 7 (5-2)*
3. Κοπεγχάγη 6 (7-4)*
4. Λίνκολν 0 (2-11)

Αναλυτικά όλα τα ματς των 19:45 στο Europa Conference League:

Καϊράτ Αλμάτι – Καραμπάγκ 1-2

Φλόρα Ανόρθωση 2-2

Αλκμάαρ – Κλουζ 2-0

Γάνδη – Παρτιζάν 1-1

Ζόρια – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

ΛΑΣΚ Λιντζ – Αλασκέρτ 2-0

Λίνκολν – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-4

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ελσίνκι 3-0

Ομόνοια – Βασιλεία 1-1

Ράντερς – Γιάμπλονετς 2-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ