Ντεμπούτο με τη νίκη για τον Κόντε στην Τότεναμ (3-2) – Νέο «κάζο» για τη Ρόμα (2-2)

Ντεμπούτο με τη νίκη για τον Κόντε στην Τότεναμ (3-2) – Νέο «κάζο» για τη Ρόμα (2-2)

Με νίκη ξεκίνησε την εποχή... Αντόνιο Κόντε η Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 3-2 της Φίτεσε. Αντίθετα η Ρόμα υπέστη νέο κάζο κόντρα στην Μπόντο/Γκλιμτ μένοντας στο 2-2.

Γεμάτη με γκολ και φάσεις ήταν η τέταρτη αγωνιστική του UEFA Europa Conference League με την Τότεναμ να παίρνει μεγάλη νίκη επί της Φίτεσε με σκορ 3-2 στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα η Ρόμα υπέστη ακόμα ένα κάζο, αφού μετά τη συντριβή της στην προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στο 2-2 με τη Μπόντο/Γκλιμτ στο Ολίμπικο.

Η Τότεναμ προηγήθηκε πολύ νωρίς 3-0 χάρη στα γκολ των Σον στο 15′, Λούκας Μόουρα στο 22′ και το αυτογκόλ του Ράσμουσεν στο 28ο λεπτό. Ωστόσο η Φίτεσε δεν το έβαλε κάτω, μειώνοντας πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο σε 3-2, με τους Ράσμουσεν, που πήρε το… αίμα του πίσω, στο 32′ και τον Μπέρο στο 39′. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με το 3-2 να παραμένει ως τη λήξη.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τώρα την Μπόντο/Γκλιμτ, μένοντας το 2-2 με τους Νορβηγούς που λίγο έλειψε να φύγουν ακόμα και με τη νίκη από το Ολίμπικο της Ιταλίας. Αρχικά ο Σολμπάκεν έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 45’+1′, με Ελ Σαράουι να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους τζιαλορόσι στο 54′.

Οι Νορβηγοί πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 65ο λεπτό με δράστη τον Μποτάιμ, για να έρθει ο Ιμπάνες στο 84′ να σώσει κάπως την παρτίδα για τη Ρόμα που έδειξε για άλλη μια φορά προβληματική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φλόρα-Ανόρθωση 2-2

Αλμάτι-Καραμπάγκ 1-2

Αλκμάαρ-Κλουζ 2-0

Ζόρια-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

Γάνδη-Παρτίζαν 1-1

ΛΑΣΚ-Αλάσκερτ 2-0

Λίνκολν-Σλόβαν 1-4

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ελσίνκι 3-0

Ομόνοια-Βασιλεία 1-1

Ράντερς-Γιάμπλονετς 2-2

Ρόμα-Μπόντο/Γκλιμτ 2-2

ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη 1-2

Ρεν-Μούρα 1-0

Σλάβια Πράγας-Μακάμπι Χάιφα 1-0

Τότεναμ-Φίτεσε 3-2

Ουνιόν Βερολίνου-Φέγενορντ 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ