Επιστολή της Σλόβαν στον πρωθυπουργό της χώρας!

Επιστολή της Σλόβαν στον πρωθυπουργό της χώρας!

Στην αντεπίθεση η διοίκηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας που δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η απόφαση της κυβέρνησης της Σλοβακίας για διεξαγωγή του αγώνα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών λόγω μέτρων για την πανδημία, η αντίπαλος του Δικεφάλου αντέδρασε μην μπορώντας να δεχτεί ότι δεν θα έχει τον κόσμο της σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Θυμίζουμε ότι με νίκη επί του ΠΑΟΚ, η Σλόβαν εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa Conference League και θα έχει πιθανότητες ακόμα και για την πρώτη αν νικήσει την Κοπεγχάγη στην τελευταία αγωνιστική.

Την Παρασκευή μάλιστα, η Σλόβαν απέστειλε ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Έντουαρντ Χέγκερ, ζητώντας αλλαγή σε ότι αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό και ειδικότερα τα μέτρα που σχετίζονται με μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις.

«Σε μια ανοιχτή επιστολή, παρουσιάσαμε τις προτεινόμενες λύσεις μας για τη συμμετοχή θεατών σε εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού. Υποστηρίξαμε τις λύσεις με συγκεκριμένα επιχειρήματα, γεγονότα και σκληρά δεδομένα που καθιστούν σαφές ότι είναι ασφαλές να συμμετέχεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα σε ανοιχτό γήπεδο.

Πιστεύουμε ότι τα γεγονότα που παρουσιάζουμε θα γίνουν αποδεκτά από τα αρμόδια πρόσωπα στα οποία απευθύναμε την επιστολή, προκειμένου να αλλάξουν τα μέτρα που αφορούν μαζικές εκδηλώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν, Ιβάν Κμότρικ, σε δήλωσή του στο site της ομάδας και μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη.

Το πόση σημασία έχει αυτό το ματς για την Σλόβαν, φαίνεται και από το γεγονός πως στην επιστολή της κάνει λόγο για το ματς της δεκαετίας με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ