Η κυβρένηση απάντησε στη Σλόβαν – «Χαλάρωση μέτρων όταν βελτιωθεί η κατάσταση»

Η κυβρένηση απάντησε στη Σλόβαν – «Χαλάρωση μέτρων όταν βελτιωθεί η κατάσταση»

Η Κυβέρνηση της Σλοβακίας απάντησε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας σχετικά με την απόφαση να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα που αφορούν τη μείωση του αριθμού των θεατών στο γήπεδο.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η απόφαση της κυβέρνησης της Σλοβακίας για διεξαγωγή του αγώνα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών λόγω μέτρων για την πανδημία, η αντίπαλος του Δικεφάλου αντέδρασε μην μπορώντας να δεχτεί ότι δεν θα έχει τον κόσμο της σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Θυμίζουμε ότι με νίκη επί του ΠΑΟΚ, η Σλόβαν εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa Conference League και θα έχει πιθανότητες ακόμα και για την πρώτη αν νικήσει την Κοπεγχάγη στην τελευταία αγωνιστική.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, η Σλόβαν απέστειλε ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Έντουαρντ Χέγκερ, ζητώντας αλλαγή σε ότι αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό και ειδικότερα τα μέτρα που σχετίζονται με μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις.

Η Κυβέρνηση της χώρας απάντησε στη Σλόβαν, τονίζοντας πως θα προχωρήσει στη χαλάρωση των μέτρων όταν η κατάσταση με τα κρούσματα και τις νοσηλείες θα βελτιωθεί. Και σε αυτά τα μέτρα συγκαταλέγεται και ο αριθμός των θεατών στα γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ