ΠΑΟΚ – Με Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα στην Μπρατισλάβα

ΠΑΟΚ – Με Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα στην Μπρατισλάβα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Σλόβαν και σε αυτή βρίσκονται κανονικά οι Βιεϊρίνια και Μίτριτσα, παρότι ο Πορτογάλος δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο ΠΑΟΚ «πετάει» για τη Σλοβακία όπου αντιμετωπίζει τη Σλόβαν σε έναν «τελικό» για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του βορρά θέλει θετικό αποτέλεσμα για να είναι φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε κανονικά μαζί του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, παρότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στη Σλόβαν. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή είναι και ο Μιτρίτσα. Αντίθετα, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα, που προπονήθηκαν ατομικά, αλλά και στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ