Μίχελ – «Aν μου κάνει πρόταση ο Σαββίδης δεν θα πω όχι»

Μίχελ – «Aν μου κάνει πρόταση ο Σαββίδης δεν θα πω όχι»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Λούμπος Μίχελ σε δηλώσεις του. Τι είπε για τον φετινό ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa Conference League, με αντίπαλο την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, και ο πρώην τεχνικός διευθυντής και πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί την ομάδα.

Σε συνέντευξή του στον «Metropolis 95,5» το πρώην στέλεχος του Δικεφάλου αναφέρθηκε στο αποψινό ματς, στην εικόνα που έχει για τον φετινό ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ενώ έκανε και άνοιγμα στον Ιβάν Σαββίδη.

Όσα είπε ο Μίχελ:

«Ηταν πολύ ωραίο να συναντήσω ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους για πάνω από τρία χρόνια, είδα τον Μάκη τον Γκαγκάτση, τον Ράζβαν, τον Παντελή, είδα παιδιά της ασφάλειας της ομάδας. Ηταν ωραίο συναίσθημα».

Για το κλίμα που υπάρχει πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι:

«Με τους ποδοσφαιριστές δεν μίλησα, με τον Λουτσέσκου που είχα τη συνομιλία, αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του αγώνα και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είμαι φίλος του προέδρου της Σλόβαν και του Ιβάν Σαββίδη, κανόνισαν και οι δύο να έχω εισιτήριο και θα είμαι ένας από τους λίγους που θα βρεθούν στο γήπεδο».

Για την Σλόβαν:

«Σέβονται τον ΠΑΟΚ, άκουσα μερικά λόγια από τον προπονητή που τον ξέρω καλά. Είναι έμπειρος και ο καλύτερος προπονητής στη Σλοβακία. Υπάρχει μια ομοιότητα με τον ΠΑΟΚ, ότι είναι ο Ράζβαν για τον Σαββίδη, είναι το ίδιο ο Βάις για τον πρόεδρο της Σλόβαν, ήταν μαζί από την Αρμέντια που την έβαλε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σλόβαν είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με πριν δύο χρόνια, είναι μια γρήγορη και επικίνδυνη ομάδα».

Για το παιχνίδι:

«Αν το παιχνίδι είχε κόσμο θα ήταν έξτρα για τη Σλόβαν, θα την βοηθούσε το φανατικό κοινό. Τώρα ο ΠΑΟΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί που θα είναι άδειο, θα κριθεί στο γκολ, στα λάθη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι συμπαγής, οι παίκτες του πρέπει να βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Θα γίνει ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Είδα λίγα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, συζήτησα με τον Ράζβαν για την έλλειψη σταθερότητας, περίμενε και ο ίδιος να είναι πιο σταθερός ο ΠΑΟΚ μετά από 3-4 μήνες, είχε στο μυαλό του να φτάσει σε επίπεδο πριν 3 χρόνια. Κάποιοι παίκτες έχουν μεγαλώσει ηλικιακά, κάποιοι από τον πάγκο πρέπει να δείξουν γιατί βρίσκονται στον ΠΑΟΚ».

Για τη μάχη του τίτλου:

«Και οι αντίπαλοι είναι ποιοτικοί, έπαιξε ρόλο το βαρύ πρόγραμμα στην αρχή γιατί το φθινόπωρο έχεις να παίξεις σε 3 διοργανώσεις, πρέπει να έχεις 20 έτοιμους ποδοσφαιριστές, την άνοιξη θα είναι καλύτερα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ».

Για την επαφή με τον Σαββίδη και αν παραμένει ανοιχτή η πόρτα του ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι ερώτηση για μένα, δεν έχω δεχθεί πρόσκληση, αν μου κάνει πρόταση ο Σαββίδης δεν θα πω όχι. Εχουμε φιλική σχέση, μιλάμε για ποδόσφαιρο και άλλα θέματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ