Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ – Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ – Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Όλα τα σενάρια στον όμιλο του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στα χέρια του.

Ξεκάθαρη έγινε η εικόνα στον έκτο όμιλο του ΠΑΟΚ μετά τα αποψινά αποτελέσματα. Ο Δικέφαλος έμεινε στο 0-0 με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα και η Κοπεγχάγη πέρασε με 4-0 από το Γιβραλτάρ κόντρα στην Λίνκολν, νίκη που της έδωσε και την πρώτη θέση. Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται απευθείας στους «16» της διοργάνωσης ενώ οι δεύτεροι θα παίξουν μπαράζ με τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στο Europa League.

Ανοιχτή λοιπόν μένει η υπόθεση δεύτερη θέση στον όμιλο, όπου Σλόβαν και ΠΑΟΚ είναι ισόβαθμοι και για να βγει δεύτερη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται στην τελευταία αγωνιστική είτε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Σλοβάκους είτε να καλύψει τη διαφορά τερμάτων στον όμιλο που όμως τώρα υστερεί (+2 έναντι +3 της αντιπάλου του). Η λογική λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την Λίνκολν και θα περιμένει να δει μετά τι θα κάνει η Σλόβαν στην έδρα της Κοπεγχάγης.

Αν η Σλόβαν κάνει διπλό τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει τη Λίνκολν αλλά να το κάνει και με δύο γκολ παραπάνω από όσα θα έχει κερδίσει η Σλόβαν για να την έχει στην ισοβαθμία.

Τα αποτελέσματα:

Λίνκολν-Κοπεγχάγη 0-4
Σλόβαν-ΠΑΟΚ 0-0

Η βαθμολογία:

1. Κοπεγχάγη 12 (13-5)
2. Σλόβαν 8 (8-5)
3. ΠΑΟΚ 8 (6-4)
4. Λίνκολν 0 (2-15)

Η επόμενη αγωνιστική:

Κοπεγχάγη – Σλόβαν
ΠΑΟΚ – Λίνκολν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ