Βάις – «Πουθενά δεν γράφει ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει με 5 ή 6-0 τη Λίνκολν»

Βάις – «Πουθενά δεν γράφει ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει με 5 ή 6-0 τη Λίνκολν»

Ο Βλάντιμιρ Βάις τόνισε ότι η Σλόβαν είναι για τα καλά μες στο παιχνίδι της πρόκρισης, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά τη Λίνκολν.

Ο Βλάντιμιρ Βάις ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ διαφορά τη Λίνκολν, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με τη νίκη της Σλόβαν στην Κοπεγχάγη, εξασφαλίζει την πρόκριση στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλαμε να κερδίσουμε, θέλαμε να είμαστε πιο δραστήριοι, αλλά μας έλειπε η ταχύτητα και η ποιότητα μπροστά, αλλά έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από ένα σουτ του Μεντβέντεφ, μερικές μισές ευκαιρίες, αλλά είχε και ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες του.

Η ισοπαλία μάλλον είναι δίκαιη, αλλά δεν μας φτάνει. Τα μαθηματικά είναι απλά, πρέπει να κερδίσουμε στην Κοπεγχάγη, υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει με περισσότερα από τρία γκολ. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Η Κοπεγχάγη κέρδισε στη έδρα μας αλλά δεν ήταν τόσο κυρίαρχη.

Όλα μπορούν να συμβούν, θα πάμε να ρισκάρουμε και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας, αλλά πουθενά δεν γράφεται ότι θα κερδίσει με 5-0 ή 6-0 την Λίνκολν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ