«Χάσαμε 700.000 € στο ματς με τον ΠΑΟΚ…»

«Χάσαμε 700.000 € στο ματς με τον ΠΑΟΚ…»

Οι εκπρόσωποι της Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την απώλεια σημαντικών εσόδων στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Οι άνθρωποι της Σλόβαν Μπρατισλάβας ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του Europa Conference League έγινε και κεκλεισμένων των θυρών με την με την σλοβακική ομάδα να χάνει έσοδα ύψους 700.000 ευρώ περίπου.

Ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν μίλησε στην εφημερίδα Novy Cas, για αυτό το θέμα κάνοντας λόγο για την μεγάλη απώλεια εσόδων της ομάδας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου τονίζοντας ότι το καλοκαίρι έγινε για τρίτη φορά στην τελευταία διετία αλλαγή χλοοτάπητα.

Αναύτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Κμότρικ:  

«Περιμέναμε ότι το γήπεδο θα ήταν sold out από εμβολιασμένους φιλάθλους. Είχαμε και πληροφορίες από τον αντίπαλο ότι έρχονταν Έλληνες οπαδοί εδώ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Κμότρικ και πρόσθεσε : «Το χαμένο κέρδος στη μέση κατανάλωση των φιλάθλων μέσα στο γήπεδο, που κυμαίνεται γύρω στα πέντε ευρώ ανά άτομο, είναι γύρω στις 100.000 ευρώ. Έπρεπε να ακυρώσουμε σουίτες, VIP, κάποιες παραγγελίες catering, κάτι που είναι άλλη μια απώλεια της τάξης των 150.000 έως 200.000 περίπου.

Οπότε μια πρόχειρη εκτίμηση είναι ότι χάσαμε περίπου 700.000 ευρώ στο ματς της χρονιάς, με τον ΠΑΟΚ που περιμέναμε τόσο πολύ».

«Το πρόβλημα είναι μάλλον κάπου πιο βαθιά στο έδαφος. Τον Σεπτέμβριο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αυτή τη στιγμή. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν και μετά θα ανακατασκευαστεί ξανά ο χλοοτάπητας, όπου θα πάμε πιο βαθιά, και πιστεύω ότι τότε θα είναι σε καλή κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ