«Συναγερμός» στην Τότεναμ, οκτώ κρούσματα κορωνοϊού πριν την Ρεν

«Συναγερμός» στην Τότεναμ, οκτώ κρούσματα κορωνοϊού πριν την Ρεν

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα στις τάξεις της Τότεναμ βρέθηκαν οκτώ κρούσματα κορωνοϊού λίγες ημέρες πριν το ματς με την Ρεν. Δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τα «σπιρούνια» ακόμη.

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Τότεναμ, καθώς σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο στις τάξεις τις ομάδες βρέθηκαν οκτώ κρούσματα κορωνοϊού. Πρόκειται για έξι ποδοσφαιριστές και για δύο μέλη της ομάδας, οι οποίοι μετά τα καθιερωμένα τέστ ανιχνεύτηκαν θετικοί στον Covid – 19.

Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Αντόνιο Κόντε λόγω του φορτωμένου προγράμματος το οποίο περιμένει την Τότεναμ με επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πάντως σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα ο Αντόνιο Κόντε δεν είναι ανάμεσα στα κρούσματα, με τον ίδιο πλέον να καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω ώστε να καλύψει τα κενά που παρουσιάστηκαν.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας με την Ρεν (09/12, 22.00) με τα τωρινά δεδομένα θα διεξαχθεί κανονικά καθώς οι κανονισμοί της διοργάνωσης ορίζουν ότι «όταν δεκατρείς ή περισσότεροι παίκτες από τη λίστα Α (συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα) είναι διαθέσιμοι, ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί την προγραμματισμένη ημερομηνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ