ΠΑΟΚ – Τι σκέφτεται ο Λουτσέσκου…

ΠΑΟΚ – Τι σκέφτεται ο Λουτσέσκου…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οι σκέψεις του Ρουμάνου και η ήττα από τον Ιωνικό που έδωσε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στο ματς με τη Λίνκολν

Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς υπέστη και τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά από τον Ιωνικό και την ίδια ώρα, έχει σαν υποχρέωση τη νίκη και την πρόκριση επί της Λίνκολν στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του βορρά ψάχνει νίκη με 2+ γκολ ή απλή νίκη και να μην κερδίσει η Σλόβαν Μπρατισλάβας μέσα στην Κοπεγχάγη για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ θα πάει στον αγώνα της Πέμπτης για έναν «τελικό» από πολλές απόψεις και ειδικά από τη στιγμή που παραπαίει εν Ελλάδι, με σκοπό να πάρει το τρίποντο, την πρόκριση και να κερδίσει χρόνο, γιατρεύοντας κάποιες από τις «πληγές» του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση, αφού οι τρεις σερί ήττες έχουν επιφέρει γκρίνια και εσωστρέφεια, όμως ήδη κάνει σκέψεις για το πλάνο που θα καταρτίσει ώστε να κερδίσει τη Λίνκολν και να αντιστρέψει κάπως το κλίμα.

Ο Ρουμάνος θα πρέπει να πάρει ρίσκα για να βοηθήσει την ομάδα του να παρουσιαστεί με ενέργεια και επιθετική φιλοσοφία για να πάρει μια νίκη με ευρύ σκορ απέναντι σε μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας αλλά και που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει με δυο επιθετικούς στο συγκεκριμένο ματς, κάτι που σημαίνει ότι Σφιντέρσκι και Άκπομ θα είναι οι βασικοί. Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, με τους Βαρέλα και Μιτάι στα στόπερ, τους Τέιλορ και Σίντκλεϊ στα άκρα της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κούρτιτς και Σβαμπ, με τους Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς στις δυο πτέρυγες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ