Για τη νίκη και τα… γκολ με στόχο την πρόκριση στα νοκ άουτ

Για τη νίκη και τα… γκολ με στόχο την πρόκριση στα νοκ άουτ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Λίνκολν στην Τούμπα (22:00) και θα χρειαστεί μία νίκη με δύο ή περισσότερα γκολ από την πιθανή νίκη της Σλόβαν κόντρα στην αδιάφορη Κοπεγχάγη, για να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα νοκ άουτ του Europa Conference League.

Το τελευταίο του «χαρτί» για την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League θα παίξει απόψε (22:00) στην Τούμπα, απέναντι στη Λίνκολν ο ΠΑΟΚ, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Η ισοπαλία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας έβαλε σε… μπελάδες την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, καθώς πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει αρχικά να κάνει το καθήκον του απέναντι στην αδιάφορη και αδύναμη Λίνκολν και να νικήσει.

Ωστόσο, ακόμα και αυτό ενδέχεται να μην του κάνει τη δουλειά. Διότι σε περίπτωση που η Σλόβαν επικρατήσει στο άλλο παιχνίδι της αδιάφορης Κοπεγχάγης, οι «ασπρόμαυροι» θα μπλέξουν για τα καλά.

Αυτή τη στιγμή, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Σλόβαν έχουν από 8 βαθμούς, μόνο που οι Σλοβάκοι έχουν 8-5 τέρματα και ο Δικέφαλος του Βορρά 6-4. Τι σημαίνει αυτό; Σε περίπτωση που η Σλόβαν νικήσει την ομάδα της Δανίας, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επικρατήσει της Λίνκολν με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, από τη Σλόβαν.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται απέναντι στη Λίνκολν, πρώτα τη νίκη και μετά τα γκολ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να προκριθεί στους «16» του Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ