Βάις – «Η Σλόβαν παίζει καλύτερα υπό πίεση, θα παρακολουθούμε και τον ΠΑΟΚ»

Βάις – «Η Σλόβαν παίζει καλύτερα υπό πίεση, θα παρακολουθούμε και τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις μίλησε λίγες ώρες πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, λέγοντας ότι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν τα μάτια τους και στο ματς του ΠΑΟΚ με την Λίνκολν.

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League, αναφέρθηκε ο Βλάντιμιρ Βάις.

Ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας του στη Δανία κόντρα στην Κοπεγχάγη (9/12, 22:00), τονίζοντας ότι η ομάδα του αποδίδει καλύτερα όταν βρίσκεται κάτω από πίεση. Ακόμη, πρόσθεσε ότι άνθρωποι των Σλοβάκων θα παρακολουθούν παράλληλα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο «Δικέφαλος» και η Σλόβαν έχουν από οκτώ βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι η δεύτερη θέση θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων (3-8 οι Σλοβάκοι έναντι 2-8 της ομάδας του Λουτσέσκου)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πιστεύω πως ο κόσμος που θα βρίσκεται σήμερα στο γήπεδο θα δώσει ενέργεια, πρωτίστως στους γηπεδούχους, αλλά και σε εμάς.  Οι παίκτες μου παίζουν καλύτερα κάτω από πίεση. Ο ρυθμός είναι υψηλότερος, οι παίκτες είναι πιο πιο συγκεντρωμένοι και βγάζουν περισσότερα συναισθήματα.

Ανυπομονούμε για τον αγώνα και πιστεύω ότι θα παίξουμε στο όριο των δυνατοτήτων μας. Αν το κάνουμε, τότε έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Κι οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στις ενδεκάδες.

Μας λείπουν βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως λείπουν και από την Κοπεγχάγη. η οποία έχει όμως πολλούς νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που όταν τους δοθεί η ευκαιρία, σίγουρα θα τρέξουν και θα προσπαθήσουν περισσότερο.

Δύο από τα βασικά γνωρίσματα των Δανών είναι η σκληρότητα και την ταχύτητα, πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε σε αυτό. Εμείς έχουμε περισσότερους τεχνικούς παίκτες, αλλά πρέπει να προσθέσουμε ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι μας.

Φυσικά θα έχουμε κόσμο που θα παρακολουθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν, ωστόσο, θα επικεντρωθώ στην απόδοση της ομάδας μου και θα έχω το μυαλό μου μόνο στον αγώνα που θα έχω μπροστά στα μάτια μου και όχι τον άλλον.

Αν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να κερδίσουμε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να βγάλουμε όλη την ενέργεια μας, είτε μιλάμε για μένα είτε για τους ποδοσφαιριστές. Η προσοχή μας πρέπει να είναι μόνο στην απόδοσή μας και στον δικό μας αγώνα μας.

Πήραμε έξι βαθμούς απέναντι στη Λίνκολν και δύο καλές ισοπαλίες κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα τις θεωρούσαμε θετικές πριν την έναρξη του ομίλου. Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, θα δούμε τι θα κάνουμε. Όποιο και αν είναι πάντως το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι θα φύγουμε από εδώ με καλή διάθεση γνωρίζοντας ότι κάναμε τα πάντα για να προχωρήσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ