ΠΑΟΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΛΙΝΚΟΛΝ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση επί της Κοπεγχάγης (2-1) στη Δανία, δεν μπόρεσε να… ολοκληρώσει τη δουλειά στην Τούμπα και γνώρισε ήττα με το ίδιο σκορ (1-2) από τους Δανούς. Ακολούθησε η «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Σλόβαν και έτσι ο ΠΑΟΚ παραμένει ισόβαθμος με την ομάδα από τη Σλοβακία και χρειάζεται νίκη απέναντι στη Λίνκολν και στραβοπάτημα των Σλοβάκων απέναντι στη Κοπεγχάγη για να εξασφαλίσει τη 2η θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Η άσημη Λίνκολν, από το Γιβραλτάρ, ηττήθηκε και στις πέντε αναμετρήσεις που έδωσε στη διοργάνωση, έχοντας πετύχει 2 τέρματα και δεχθεί 15, στο ίδιο διάστημα. Τελευταία ήρθε η εντός έδρας απώλεια από την Κοπεγχάγη (0-4), δεχόμενη 2η κολλητή «τεσσάρα», αφού νωρίτερα είχε ηττηθεί με 1-4 από τη Σλόβαν, στο γήπεδό της.
Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λίνκολν είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 της Πέμπτης, στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ Live Streaming | Λουτσέσκου «Στρατηγικό λάθος η δήλωση για το πρωτάθλημα, δεν είναι όλα μαύρα…»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την κρίση που περνάει ο ΠΑΟΚ και τις τρεις σερί ήττες, την προσπάθεια για αντίδραση, αλλά και την ανάγκη για νίκη και πρόκριση κόντρα στη Λίνκολν.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το κλίμα στην ομάδα και την κατάσταση των παικτών: «Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση κι αυτό είναι φυσιολογικό. Ωστόσο έχουμε ένα στόχο αύριο. Πρέπει να πάρουμε μία πρόκριση κι έχουμε προετοιμαστεί. Το κλίμα δεν μπορεί να είναι καλό αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Προσπαθήσαμε να πάρουμε πίσω την αυτοπεποίθησή μας. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Βιεϊρίνια έχει ένα πρόβλημα. Εκτός παραμένει κι ο Μιτρίτσα. Όσον αφορά όσους είναι εκτός λίστας, είναι όλοι υγιείς αλλά θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για τη διαχείριση του ρόστερ: «Καταλαβαίνω πως η κατάσταση δεν είναι καλή για κανέναν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ν’ αναλύσουμε σωστά την κατάσταση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει δώσε τη δική του οπτική γωνία. Έχουμε 23 ποδοσφαιριστές και μόλις δύο δεν έχουν παίξει πάνω από ένα παιχνίδι. Όλοι μα όλοι οι υπόλοιποι έχουν παίξει περισσότερο. Εξαίρεση είναι ο Ίνγκασον, που ήταν τραυματίας και θέλει ένα διάστημα για να επανέλθει πλήρως. Το σκεπτικό ότι πρέπει ν’ αλλάξουμε ποδοσφαιριστές δεν ισχύει. Όλοι έχουν παίξει. Το ίδιο ισχύει και για αύριο. Μπορεί να υπάρξουν τρεις-τέσσερις αλλαγές»

Τι περιμένει από την ομάδα: «Περιμένω πάθος κι ένταση. Για τους άλλους εκτός της ομάδας είναι όλα μαύρα. Για εμάς δεν είναι έτσι. Η ομάδα δεν είναι τόσο κακή. Δύο εβδομάδες που δεν είσαι καλός μπορεί να σε φέρουν χαμηλά και το αντίστροφο. Η συνολική εικόνα της ομάδας δεν είναι κακή. Το πρόβλημα είναι άλλο. Αν το δεις αντικειμενικά τίποτα δεν κρίνεται σε δύο εβδομάδες. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας, που μπορεί να μας δώσει το κίνητρο πίσω. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και μία πρόκριση ενδεχομένως να μας αλλάξει τη ψυχολογία»

Σχετικά με την άποψη του για το Κοπεγχάγη – Σλόβαν: «Δεν μπορώ να πω πως είναι στα δικά τους χέρια. Κι οι δύο έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Παίζουν κόντρα στους πρώτους ακόμη κι αν αυτοί έχουν περάσει ήδη. Παίζουν μάλιστα εκτός έδρας. Έχουν άλλη νοοτροπία. Δε θα μπει με σκοπό να χάσει η Κοπεγχάγη. Αν σκεφτούμε πως χρειαζόμαστε κατευθείαν τρία γκολ με σκοπό να προλάβουμε ενδεχόμενη νίκη της Σλόβαν, τότε ναι είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και να βγάλουμε ένταση. Είναι ισορροπημένη κατάσταση»

ΠΑΟΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ Live Streaming | Ελ Καντουρί «Εμείς βάλαμε τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη θέση, εμείς θα τον βγάλουμε»

Ένα μέρος από τις δηλώσεις του Ελ Καντουρί:

«Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα 4.5 χρόνια που βρίσκομαι εδώ δεν είχαμε ξανά τέτοια περίοδο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν είναι πάντα όλα καλά, θα πρέπει να υποφέρεις σε κάποιες περιόδους, αλλά πρέπει να επιστρέφεις πιο δυνατός. Μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες, όλα άλλαξαν. Αυτό που μπορώ εγώ να πω είναι ότι εξαρτάται από εμάς, έτσι όπως βάλαμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη θέση, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να βγούμε από αυτή.

Πρέπει να δώσουμε περισσότερα, ειδικά αυτή την περίοδο που όλα μοιάζουν εναντίον μας. Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δύο εβδομάδες. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί αυτό το στοιχείο είναι που θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος και να βγεις από αυτό το κομμάτι».

Για το αν λείπει η ομοιογένεια από το γκρουπ: «Γενικά θεωρώ ότι είμαστε ένα δυνατό γκρουπ, αλλά σε σχέση με δύο χρόνια πριν η ομάδα έχει αλλάξει, πρέπει εμείς οι παλιοί να βοηθήσουμε τους νέους να καταλάβουν σε τι ομάδα έχουν έρθει. Πρέπει να δείξουμε στους καινούργιους τί πρέπει να κάνουμε και ίσως δεν συνέβη το προηγούμενο διάστημα, πρέπει να δώσουμε περισσότερα και εμείς οι πιο παλιοί, πρέπει να έχουμε πιο πρωταρχικό ρόλο σε αυτή την κατάσταση».

Για το αν θα ήθελε να γνωρίζει το σκορ του άλλου αγώνα: «Εγώ προσωπικά όχι δεν θέλω να ξέρω. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν νομίζω ότι θα με βοηθήσει εμένα ή οποιονδήποτε άλλο. Ξέρω ότι θα πρέπει να μπούμε επιθετικά να δείξουμε το δικό μας στιλ γιατί γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη για να περάσουμε και αν νικήσει η Σλόβαν θέλουμε και πολλά γκολ. Μπορεί να ρωτήσουμε στο ημίχρονο, αλλά γενικότερα δεν είναι κάτι που θα αλλάξει την δική μας προσέγγιση στο παιχνίδι».

ΠΑΟΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ