«Θα σε γαμ… οι ίδιοι οι οπαδοί σου» – Εκρυθμη κατάσταση στην Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

«Θα σε γαμ… οι ίδιοι οι οπαδοί σου» – Εκρυθμη κατάσταση στην Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ακραίες καταστάσεις βιώνει ο ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα, με όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λίνκολν να επιβεβαιώνουν το εκρηκτικό κλίμα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κρίση. Σε βαθιά κρίση. Και με όσα συμβαίνουν στα εσωτερικά της ομάδας, αλλά και με την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών. Με το παιχνίδι κόντρα στη Λίνκολν να επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά πως τα πράματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ δύσκολα στη σεζόν, εάν δεν υπάρξει άμεση και δραστική αλλαγή της εικόνας.

Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με την ομάδα από το Γιβραλτάρ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα, αύξησαν την πίεση, ανέβασαν τους τόνους έστειλαν πολύ ξεκάθαρο μήνυμα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει, εάν ο Δικέφαλος δεν αλλάξει εικόνα. Με τα συνθήματα που σκέπασαν τον ουρανό της Τούμπας, να είναι ιδιαιτέρως σκληρά και ενδεικτικά του κλίματος. Το «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδ…» και το «ΠΑΟΚ, παίξε την μπάλα της ζωής σου, αλλιώς θα σε γ@μ@σουνε οι ίδιοι οι οπαδοί σου» ακούστηκαν επίμονα από τους φίλους του Δικεφάλου. Και όπως μπορεί να καταλάβει ο πλέον αδαής, δεν αφορούσαν το παιχνίδι του Δικεφάλου με τη Λίνκολν. Ούτε καν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Η μεγάλη εικόνα των αντιδράσεων αφορά όσα συμβαίνουν φέτος στον σύλλογο, με την κάκιστη εικόνα που έχει δείξει στο πρωτάθλημα και με το -13 από την κορυφή της Super League.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην Τούμπα αυτές τις ημέρες, αλλά και της αναρχίας στην εξέδρα, είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά πριν και στη διάρκεια ευρωπαϊκού αγώνα, η Θύρα 4 άναψε καπνογόνα και κάθε λογής βεγγαλικά, με κίνδυνο να καθυστερήσει ακόμη και η έναρξη του ματς, καθώς ο καπνός είχε σκεπάσει και τον αγωνιστικό χώρο για αρκετά λεπτά. Με τον διαιτητή να παίζει κανονικά το παιχνίδι. Τι κι αν ο εκφωνητής του γηπέδου καλούσε τους οπαδούς να μην ανάβουν καπνογόνα και «βαρελάκια». Οι οπαδοί έκαναν αυτό που ήθελαν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όταν αυτά γίνονται σε ένα παιχνίδι με τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ. Σε ένα παιχνίδι που παιζόταν μια πρόκριση, αλλά και που κάθε τέτοια συμπεριφορά επιφέρει βαριές τιμωρίες στην ομάδα από την UEFA, γίνεται σαφές ότι όσοι στην Τούμπα πιστεύουν ότι το κλείσιμο της έδρας για τα ελληνικά παιχνίδια, μόνο ευεργετικό θα είναι, ίσως και να έχουν δίκιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ