Μάτος – «Έφυγα γιατί είχε λευχαιμία ο πατέρας μου – Αυτά είπα με τον Λουτσέσκου»

Μάτος – «Έφυγα γιατί είχε λευχαιμία ο πατέρας μου – Αυτά είπα με τον Λουτσέσκου»

Ο Λέο Μάτος βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λίνκολν.

Ο Λέο Μάτος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη έπειτα από ένα χρόνο και βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά την νικηφόρα εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του Λουτσέσκου απέναντι στην Λίνκολν, η οποία χάρισε στον ΠΑΟΚ το εισιτήριο για τον έξτρα γύρο του UEFA Europa Conference League.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο 35χρονος πρώην μπακ του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στη Metrosport μιλώντας για τον λόγο που αποχώρησε από τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και για τα όσα συζήτησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τα συναισθήματά του επιστρέφοντας στην Τούμπα μετά από έναν χρόνο:

«Είναι δύσκολο να πω κάτι τώρα, γιατί μετά από 12 μήνες γύρισα στην Τούμπα, στο μέρος που πέρασα τα καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Η επιστροφή μου μου προκάλεσε πολλά συναισθήματα, συνάντησα πολλούς φίλους που είναι σαν οικογένεια για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα και τον κόσμο, που μπορεί να μη γέμισε σήμερα το γήπεδο λόγω της ώρας, αλλά ξέρουμε πόσο αγαπά την ομάδα».

Για το αν έκλαψε:

«Σχεδόν… έκλαψα, αν η Τούμπα ήταν γεμάτη θα έκλαιγα σίγουρα! Αστειεύομαι. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μου έλειψε η πόλη, η ατμόσφαιρα της ομάδας».

Στην ερώτηση για το αν μετάνιωσε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του είχε λευχαιμία:

«Έναν χρόνο πριν, εξήγησα τι συνέβη στη ζωή μου. Αποφάσισα να φύγω γιατί ο πατέρας μου είχε σοβαρό θέμα υγείας. Είχε λευχαιμία και έκανε τη θεραπεία για να αντιμετωπίσει την ασθένεια. Ηταν δύσκολο για μένα να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση, τόσα χιλιόμετρα μακριά. Το σώμα μου ήταν εδώ, αλλά το μυαλό μου εκεί. Δεν μετάνιωσα που έφυγα γιατί μπορώ και παίζω στην πόλη μου, κοντά στην οικογένειά μου και μετά τους αγώνες είμαι με τον πατέρα μου και περνάω μαζί του πολλές ώρες γιατί δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι μαζί μας. Η καρδιά μου βέβαια είναι εδώ».

Τέλος, άφησε με τον τρόπο του ένα ανοιχτό παράθυρο επιστροφής:

«Κοίτα, έχω συμβόλαιο με τη Βάσκο και το σέβομαι απόλυτα. Ξέρετε, δε θέλω να πω κάτι παραπάνω»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ