Μίντιλαντ: Ενίσχυση στα… μετόπισθεν πριν τον ΠΑΟΚ

Μίντιλαντ: Ενίσχυση στα… μετόπισθεν πριν τον ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού, Πάμπλο Ορτίζ ανακοίνωσε η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απέμειναν για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μίντιλαντ για τα μπαράζ της φάσης των «16» του Conference League.

Μπορεί το παράθυρο των μεταγραφών στην χώρα μας να ολοκληρώθηκε, ωστόσο ακόμη σε ορισμένες χώρες οι ομάδες έχουν το δικαιώμα να κινηθούν μεταγραφικά τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου.

Έτσι και η προσεχής αντίπαλος του «Δικέφαλου του Βορρά» Μίτιλαντ συνεχίζει την ενίσχυση της προκειμένου να εμφανιστεί όσο το πιο δυνατόν καλύτερη τόσο στις ευρωπαίκες όσο και στις εγχώρις υποχρεώσεις της.

Ο σύλλογος της Δανίας ανακοίνωσε την απόκτηση του  21χρονου Κολομβιανόυ κεντρικού αμυντικού, Πάμπλο Ορτίζ από την Αμέρικα ντε Κάλι.

Οι Δανοί τον πρόσθεσαν στο ρόστερ τους με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Ο Πάμπλο Ορτίζ πραγματοποίησε 55 συμμετοχές συνολικά με τη φανέλα της Αμέρικα ντε Κάλι, κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα Κολομβίας το 2020, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ