Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν από τη Μίντιλαντ

Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν από τη Μίντιλαντ

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με την Μίντιλαντ και στην σημερινή προπόνηση ο Μουργκ αποχώρησε με ενοχλήσεις στην μέση.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μίντιλαντ (17/2) για το πρώτο παιχνίδι για το Europa Conference League και σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στην Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Τρίτης (15/02) ήταν αφιερωμένη στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει ένα μάθημα τακτικής στους παίκτες. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Βέβαια κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης συνέβη ένα απρόοπτο, καθώς ο Τόμας Μουργκ αποχώρησε από την προπόνηση με λόγω κάποιων ενοχλήσεων στην μέση, ενώ από την άλλη πλευρά ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (16/02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Ίνγκι Ίνγκασον θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ, ενώ το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Δανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ