Ίνγκασον: «Θέλουμε τη νίκη, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ίνγκασον: «Θέλουμε τη νίκη, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ (17/2, 19:45) πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη στη Δανία.

Μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η νίκη στην αυριανή αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ (17/2, 19:45), όπως τόνισε και ο Ίνγκι Ίνγκασον στην καθειρωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έχουν προλάβει να μελετήσουν την Μίντιλαντ και αν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:
 «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με μια πολύ καλή σεζόν φέτος αλλά και γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Τα έχουν πάει πολύ καλά στην Ευρώπη, είναι σε καλή κατάσταση και θα παίξουν για την νίκη. Εμείς είμαστε σε καλή φόρμα με σερί νικών και είμαστε όλοι έτοιμοι γι’ αυτό το πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Είναι ωραία παιχνίδια αυτά και είναι από αυτά που όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Ξέρουμε την δυσκολία του αγώνα».

Για το αν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι η Μίντιλαντ θα παίξει με τον ΠΑΟΚ τον πρώτο της επίσημο αγώνα για το 2022 και έρχεται από προετοιμασία: «Σίγουρα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους θα είχαν χρόνο να προετοιμαστούν καλά για αυτό το ματς. Εμείς κοιτάζουμε την δική μας ομάδα. Αυτό μπορούμε να το απαντήσουμε μετά το τέλος του αγώνα. Θεωρώ ότι θα είναι σε καλή κατάσταση, όπως και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για το αν θεωρεί ότι τα ματς με την Μίντιλαντ θα είναι παρόμοια με αυτά κόντρα στην Κοπεγχάγη: «Θεωρώ ότι θα είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια γιατί η Μίντιλαντ παίζει εντελώς διαφορετικά από την Κοπεγχάγη. Αμύνεται και κάνει επίθεση με άλλον τρόπο, έχει άλλο σχηματισμό και πιέζει πολύ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς».

Για τις δηλώσεις του Μπότο για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Έχω μιλήσει με τον κ. Μπότο, έχω μιλήσει με την ομάδα, όλοι γνωρίζουν ότι θέλω να μείνω. Είμαι απολύτως προσηλωμένος στον αγώνα με την Μίντιλαντ. Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση και θα υλοποιηθεί η επιθυμία μου να παραμείνω στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ