Μεγάλο διπλό για την Σλάβια στην Πόλη, προβάδισμα πρόκρισης για PSV και Ραπίντ

Μεγάλο διπλό για την Σλάβια στην Πόλη, προβάδισμα πρόκρισης για PSV και Ραπίντ

Η Σλάβια Πράγας πέρασε με 3-2 επί της Φενέρ από την Πόλη κάνοντας «άλμα» πρόκρισης, ενώ προβάδισμα απέκτησαν και οι PSV και Ραπίντ που νίκησαν Μακάμπι (1-0) και Φίτεσε (2-1) αντίστοιχα.

Η Σλάβια Πράγας πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Τουρκία απέναντι στην Φενέρμπαχτσε με 3-2 και έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League, ενώ και η Ραπίντ Βιέννης νίκησε με 2-1 την Φίτεσε και πήρε ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, ενώ και η Αϊντχόφεν νίκησε με 1-0 την Μακάμπι και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Η Σλάβια Πράγας ήταν ανώτερη στο Σουκρού Σαράτσογλου και χτυπώντας στις τουρκικές αδυναμίες κατάφερε να ανοίξει το σκορ δύο λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου με τον Τραορέ. Στο δεύτερο ημίχρονο με την συμπλήρωση 58 λεπτών στην αναμέτρηση ο Δημήτρης Πέλκας ισοφάρισε σε 1-1 για την Φενέρμπαχτσε.

Αμέσως μετά το 1-1 οι Τσέχοι πήραν ξανά το προβάδισμα αρχικά με τον Ντόρλεϊ ναι κάνει το 2-1 για την Σλάβια στο 62′ λεπτό της αναμέτρησης και δύο λεπτά αργότερα ο Λινγκρ έκανε το 1-3 για τους Τσέχους. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Φενέρμπαχτσε ήταν να μειώσει σε 3-2 με το γκολ του Καντιόγλου στο 83′ λεπτό. Έτσι το 2-3 έμεινε μέχρι το τέλος και η Σλάβια έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

Η Αϊντχόφεν κυριάρχησε στο «Φίλιπς Στάντιον» της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά νίκησε μόλις με 1-0 χάρη στο τέρμα του Κόντι Γκάκπο στο 11ο λεπτό. Οι Ισραηλινοί ασχολήθηκαν μόνο με τα μετόπισθεν και γι’ αυτό λοκλήρωσαν τον αγώνα με μόλις μία τελική.

Η Ραπίντ Βιέννης προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκολ. Αρχικά άνοιξε το σκορ μόλις στο στο 1ο λεπτό ο Φέρντι Ντρόιφ και με την συμπλήρωση 15 λεπτών πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Γκρουλ. Οι Αυστριακοί δεν συνέχισαν στο ίδιο ρυθμό, κινδύνευσαν με μείωση στο σκορ και στο 65′ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φίλιπ Στόικοβιτς. Η Φίτεσε στο 74′ λεπτό κατάφερε να μειώσει με τον Λόις Οπέντα σε 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ