ΠΑΟΚ: Αποφασισμένος για την πρόκριση!

ΠΑΟΚ: Αποφασισμένος για την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τη Μίντιλαντ απόψε (24/2, 22:00) με μοναδικό του στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Μέρα ευρωπαϊκού «τελικού» η σημερινή για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται απόψε (24/2, 22:00) τη Μίντιλαντ στο γήπεδο της Τούμπας για τη ρεβάνς των πλέι-οφ του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού στη Δανία και να κάνουν εκείνοι το επόμενο βήμα στη διοργάνωση. Οι οπαδοί των «ασπρόμαρυων» θα δώσουν… βροντερό παρών, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους στην προσπάθεια που θα κάνει να παίξει και την άνοιξη στην Ευρώπη μετά από 48 χρόνια.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει ξανά τον Μιχαηλίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Μουργκ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Επιπλέον, στα… πιτς λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο είναι και ο Άκπομ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βέλγος Λόρενς Βίσερ, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Ριέν Βάνιζερ και Τιμπό Νάισεν και τέταρτος ο Μπραμ Φαν Ντρίσχε. Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει VAR στη διοργάνωση.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Τσόλακ.

Μίντιλαντ: Όλαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Άντερσον, Παουλίνιο, Τσαρλς, Ονιεντίκα, Εβάντερ, Σίστο, Μπρουμάντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ