Μεγάλη πρόκριση της Μπόντο/Γκλιμτ επί της Σέλτικ (2-0) – Στο… ρελαντί η Λέστερ (1-3)

Μεγάλη πρόκριση της Μπόντο/Γκλιμτ επί της Σέλτικ (2-0) – Στο… ρελαντί η Λέστερ (1-3)

Μεγάλες προκρίσεις στην επόμενη φάση του Europa Conference League για Μπόντο/Γκλιμτ, PSV, Παρτίζαν, Μαρσέιγ και Λέστερ.

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα ματς για τα μπαράζ του Europa Conference League, με τις πρώτες πέντε ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Μπόντο/Γκλιμτ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη, που ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος. Οι Νορβηγοί έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σολμπάκεν να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο μέρος η Μπόντο συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, φτάνοντας και στο 2-0 με τον Βέτλεσεν να σκοράρει στο 69′.

Πρόκριση και για την PSV, οποία μπορεί να έμεινε στο 1-1 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως είχε επικρατήσει εντός έδρας με σκορ 1-0 και έτσι θα προχωρήσει στη διοργάνωση. Το σκορ άνοιξε ο Φέρτεσεν στο 85′, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Σαμπορίτ.

Η Παρτίζαν νίκησε 2-1 την Σπάρτα Πράγας και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα πήρε εκείνη την πρόκριση. Οι Ασπρόμαυροι βρήκαν δύο σχετικά γρήγορα γκολ, θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση επί των αντιπάλων τους. Δράστης ο Ρικάρντο Γκόμες, που με δύο προσωπικά του τέρματα στο 7′ και το 24′ έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το μόνο που κατάφεραν οι Τσέχοι ήταν να μειώσουν με τον Χλόζεκ.

Η Μαρσέιγ είχε εύκολο βράδυ απέναντι στην Καραμπάγκ και επικράτησε με σκορ 3-0. Οι Μασσαλοί βρήκαν άμεσα τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς ο Γκουέγε με ένα εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 12ο λεπτό, κάνοντας το 1-0, με το οποίοι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 77΄ο Γκεντουζί και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ντε Λα Φουέντε έκανε το 3-0.

Εύκολο έργο είχε  και η Λέστερ που με 3-1 νίκησε τη Ράντερς, παίρνοντας μια άνετη πρόκριση. Το σκορ άνοιξε με το… καλημέρα για τις «αλεπούδες», με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να κάνει το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από την πάσα του Εντιντί. Στο δεύτερο 45λεπτο ανέλαβε δράση ο Μάντισον, ο οποίος με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά (70′ και 74′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τη Λέστερ. Ο Οντέι μείωσε απλώς σε 3-1 στο 84′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπόντο/Γκλιμτ-Σέλτικ 2-0

Μακάμπι Τελ Αβίβ-PSV 1-1

Παρτίζαν-Σπάρτα Πράγας 2-1

Καραμπάγκ-Μαρσέιγ 0-3

Ράντερς-Λέστερ 1-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ