UEFA: ΠΑΟΚ ίσον μία ήττα στα τελευταία 20 ματς

UEFA: ΠΑΟΚ ίσον μία ήττα στα τελευταία 20 ματς

Η UEFA με μια ανάρτηση της έκανε ειδική αναφορά στον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία 20 παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που συνεχίζει πλέον σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα στο Europa Conference League, έχοντας μπροστά του μια δύσκολη αναμέτρηση με την Γάνδη με στόχο την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως και εντός συνόρων ο ΠΑΟΚ τα πάει εξαιρετικά καλά, μπορεί να βρίσκεται 12 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, όμως ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και τώρα θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Ερυθρόλευκους για μια θέση που οδηγεί στον μεγάλο τελικό.

Πάντως η ομάδα του Ραζβάν Λουσκέσκου, στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει για όλες τις διοργανώσεις μετρά μόλις μια ήττα σε είκοσι παιχνίδια συνολικά. Η μοναδική ήττα είναι αυτή από την Μίντιλαντ εκτός έδρας, ενώ στην Τούμπα στην διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Το στατιστικό αυτό του ΠΑΟΚ προκάλεσε αίσθηση στην UEFA, η οποία με μια ανάρτηση της έκανε ειδική μνεία στον δικέφαλο του βορρά.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της UEFA: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ