Στα προημιτελικά Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας – Πρόκριση με λύτρωση στο 90′ για τη Ρόμα (vids)

Στα προημιτελικά Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας – Πρόκριση με λύτρωση στο 90′ για τη Ρόμα (vids)

Ο Έιμπραχαμ ισοφάρισε στο 90' για τη Ρόμα κόντρα στη Φίτεσε (1-1) και χάρισε στους Ρωμαίους την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Η Φέγενορντ επικράτησε και στη ρεβάνς της Παρτιζάν (3-1) και πήρε την πρόκριση, όπως έκανε και η Σλάβια Πράγας, παρά την ήττα με 4-3 από τη Λιντζ,

Η Φίτεσε με ένα φανταστικό γκολ του Βίτεκ στο 62′ κόντρα στη Ρόμα λίγο έλειψε να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά ο Έιμπραχαμ σκόραρε στο 90′ και λύτρωσε τους Ρωμαίους (1-1), στέλνοντάς τους στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η Φέγενορντ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και στο δεύτερο ματς απέναντι στην Παρτιζάν και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο Ντέσερς στο 45′ άνοιξε το σκορ για τους Ολλανδούς, με τον Νέλσον στο 59′ να κάνει το 2-0. Ο Γκόμες μείωσε σε 2-1 στο 61′, αλλά ο Λίνσεν στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τέλος, η Λιντζ πέτυχε σπουδαία νίκη με 4-3 σε ένα τρομερό ματς απέναντι στη Σλάβια Πράγας (η οποία ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες), ωστόσο η πρόκριση πήγε στους Τσέχους χάρη στο 4-1 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του Europa Conference League:

Βασιλεία – Μαρσέιγ 1-2
Ρεν – Λέστερ 2-1
Κοπεγχάγη – Αϊντχόφεν 0-4
Άλκμααρ – Μπόντο/Γκλιμτ 2-2

Ρόμα – Φίτεσε 1-1
Φέγενορντ – Παρτιζάν 3-1
Λίντσερ – Σλάβια Πράγας 4-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ