«Πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια ελληνική ομάδα, πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ»

«Πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια ελληνική ομάδα, πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, αναφέρθηκε στην κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο.

Με πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας.

Ο Λονγκόρια χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα τον Δικέφαλο ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Όσα είπε ο Λονγκόρια:

«Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που έβαλε δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους του. Είναι μια ομάδα που, για παράδειγμα, απέκλεισε τη Μίντιλαντ μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο ΠΑΟΚ παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο το οποίο εμπνέει ένας προπονητής με ευρωπαϊκό βεληνεκές. Και τέλος πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ένα γήπεδο που είναι ταγμένο στον σκοπό του ΠΑΟΚ. Ας επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε αυτόν τον αντίπαλο πριν συζητήσουμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ