Χαμός με τον τελικό του Conference League- Έξαλλοι οι Αλβανοί με την… σφήνα της Ελλάδας

Χαμός με τον τελικό του Conference League- Έξαλλοι οι Αλβανοί με την… σφήνα της Ελλάδας

«Θα χάσουμε 150 εκατ ευρώ» λένε οι Αλβανοί και οι εξελίξεις τρέχουν.

Ο τελικός του Europa Coference League είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαϊού, στην Arena Kombëtare των Τιράνων. Ωστόσο σύμφωνα με τα αλαβανικά δημοσιεύματα, ο τελικός της τρίτης κατα σειράς διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα φιλοξενηθεί στην Αλβανιά, με τον επικρατέστερο προορισμό να είναι η Αθήνα.

Όπως τονίζουν τα μέσα της γειτονικής χώρας, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είναι πολύ δυσάρεστη για την Αλβανία, καθώς σε περίπτωση που η UEFA πάρει την απόφαση να αφαιρέσει τον τελικό από την Αλβανία λόγω των όσων συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η Ελλάδα θα καρπωθεί τεράστιο ποσό.

«Εδώ και δύο μέρες λέγεται ότι UEFA δεν θα ανεχθεί καθόλου την κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία της Αλβανίας, όπου δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ο νικητής των τελευταίων εκλογών στο AFF, καθώς η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

«Έτσι στην Ελλάδα πανηγυρίζουν ενδεχομένως και πρόωρα. Πάντως, σε περίπτωση που η UEFA αποφασίσει πραγματικά ότι ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, αυτά τα 150 εκατ. ευρώ των εσόδων θα πάνε κανονικά στους Έλληνες», σημειώνει τον εν λόγω ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι η Αθήνα απέσυρε τη συμμετοχή της, αν και ήταν το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον τελικό και τελικά επιλέχθηκε η γειτονική μας χώρα από την UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ