Χάνει τα ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μίλικ

Χάνει τα ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μίλικ

Σημαντικό πλήγμα για τη Μαρσέιγ, η οποία θα στερηθεί τον Αρκάντιους Μίλικ από τις αναμετρήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League.

«Παγωμάρα» επικρατεί στις τάξεις της Μαρσέιγ, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Αρκάντιους Μίλικ θα χάσει τις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ και βασικός επιθετικός των Μασσαλών, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης της Πολωνίας με την Σκωτία, όπου και αποκόμισε έναν μυικό τραυματισμό, βγαίνοντας αλλαγή στο 30ο λεπτό.

Έτσι λοιπόν ο 28χρονος στράικερ αναμένεται να μείνει στα… πιτς για περίπου δύο εβδομάδες και δεν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στα ευρωπαϊκά ματς με τους Θεσσαλονικείς.

«Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του Μίλικ. Ο τραυματισμός αυτός δεν του επιτρέπει να παίξει κόντρα στη Σουηδία. Ο παίκτης θα μείνει στο προπονητικό κέντρο και θα κάνει θεραπείες και αποκατάσταση. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες», αναφέρει η σχετική ενημέρωση των Πολωνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ