Αυστηρά μέτρα της αστυνομίας της Μασσαλίας ενόψει ΠΑΟΚ

Αυστηρά μέτρα της αστυνομίας της Μασσαλίας ενόψει ΠΑΟΚ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ, είχε χαρακτηριστεί εξ αρχής ως ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου από την UEFA, με την αστυνομία της Μασσαλίας από την πλευρά της να λαμβάνει αυστηρά μέτρα.

Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Πέμπτη(7/4) το βράδυ στο Βελοντρόμ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Europa Coference League. Φυσικά ο Δικέφαλος αναμένεται να έχει και την στήριξη των φιλάθλων του σε αυτό το ιστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν στην Μασσαλία, προκειμένου να στηρίξουν τις προσπάθεις των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχει χαρακτηριστεί εξ αρχής ως ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου από την UEFA, με την αστυνομία της Μασσαλίας από την πλευρά της να λαμβάνει αυστηρά μέτρα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα οι αρχές της Μασσαλίας ανέπτυξαν ένα ενισχυμένο σύστημα ασφαλείας, με κύριο στόχο να αποφευχθεί οποιαδήποτε διατάραξη της δημόσιας τάξης στο κέντρο της πόλης ή γύρω από το γήπεδο.

Μετά από συνάντηση και συζήτηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του αρχηγείου της αστυνομίας με τους επιτελείς του γαλλικού συλλόγου και τους αρμόδιους φορείς κατέληξαν σε ορισμένες αποφάσεις, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης ο αρχηγός της αστυνομίας  του Bouches-du-Rhône, εξέδωσε επίσης δύο εντολές που απαγορεύουν: 1) Πορεία, παρελάσεις, συγκεντρώσεις και περιπλανήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ στο 1ο, 2ο, 6ο, 7ο και 8ο διαμέρισμα της Μασσαλίας, 2) σε άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ή συμπεριφέρονται ως τέτοια, να οδηγούν ή να σταθμεύουν σε δημόσιους δρόμους στο 1ο, 2ο, 6ο και 7ο διαμέρισμα της Μασσαλίας από την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. έως την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 11: 59 μ.μ.

Τέλος οι συγκεκριμένες οδηγίες στάλθηκαν εγγράφως στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προκειμένου οι ιθύνοντες του Δικεφάλου να είναι ενήμεροι, ώστε να σεβαστούν και να τηρήσουν τα συγκεκριμένα μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ