Μαρσέιγ: Χωρίς τον Μίλικ κόντρα στον ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Toύμπα

Μαρσέιγ: Χωρίς τον Μίλικ κόντρα στον ΠΑΟΚ, «τρέχει» για Toύμπα

Χωρίς τον Αρκάντιους Μίλικ θα παραταχθεί η Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ (7/4,22.00), με τον Πολωνό φορ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ρεβάνς της Τούμπας (14/4, 22:00).

Έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο θα έχει να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο ματς κόντρα στην Μαρσέιγ. Πιο συγκεκριμένα οι Γάλλοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του, Αρκάντιους Μίλικ ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό τον φιλικό αγώνα της εθνικής ομάδας της Πολωνίας με την Σκωτία.

Η εκτίμηση των γιατρών των Μασσαλών ήταν πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Χόρχε Σαμπάολι θα έμενε εκτός για δέκα ημέρες, όμως εν τέλει πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκτός λίγο ακόμα για να προστατευτεί, υπό τον φόβο μιας πιθανής υποτροπής.

Ο Μίλικ θα χάσει και το ματς με τη Μονπελιέ στις 10/4 για τη Ligue 1, και θα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/4,22.00).

O 28χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 31 ματς την τρέχουσα σεζόν με τη Μαρσέιγ, έχοντας απολογισμό 20 γκολ και μια ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ