ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τη Μαρσέιγ (pic)

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τη Μαρσέιγ (pic)

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ ανακοίνωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» στο πλαίσιο της φάσης των προημιτελικών του Europa Conference League.

Όπως αναφέρει ο ΠΑΟΚ, η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε στην Τούμπα το πρωί της Τετάρτης και πέρα από τον Γιάννη Μιχαηλίδη, ο Δικέφαλος του Βορρά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (06.04) στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο Βελοντρόμ, με ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει πρόβληματα, εκτός του Γιάννη Μιχαηλίδη που βρίσκεται στη Λισαβόνα για αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Οι παίκτες που θα πετάξουν για Μασσαλία είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ