Τι βλέπουν οι στοιχηματικές για το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

Τι βλέπουν οι στοιχηματικές για το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του κόντρα στη Μαρσέιγ, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι υπέρ του Δικεφάλου. Τι δίνουν οι στοιχηματικές για το ματς του «Βελοντρόμ», αλλά και για την πρόκριση.

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (7/4, 22:00) στο «Βελοντρόμ» όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Europa Conference League. Μετά τις Μίντιλαντ και Γάνδη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να ξεπεράσει στα νοκ άουτ και το εμπόδιο της γαλλικής ομάδας, συνεχίζοντας την πορεία προς το όνειρο στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στους προηγούμενους δύο γύρους, ο Δικέφαλος θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν και το φαβορί του ζευγαριού. Σίγουρα πάντως δεν ήταν το αουτσάιντερ. Αυτή τη φορά ωστόσο, τα δεδομένα είναι αρκετά διαφορετικά μιας και η Μαρσέιγ δίνεται μεγάλο φαβορί τόσο για το αποψινό ματς, όσο και για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με μία βόλτα στις κορυφαίες εταιρείες στοιχηματισμού, θα βρει κανείς τον άσο να κυμαίνεται σε αποδόσεις από το 1.36 μέχρι το 1.45. Όσο για το διπλό, αυτό το βρίσκει σε απόδοση από 7.00 μέχρι και 8.00. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αναζητήσει μία υπέρβαση στη Μασσαλία ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Τούμπα.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην υπόθεση πρόκριση, με την απόδοση της ομάδας του Χόρχε Σαμπάολι να προσφέρεται στο 1.24 και εκείνου του ΠΑΟΚ γύρω στο 4.00. Αποδόσεις λογικές αν αναλογιστεί κανείς ότι η Μαρσέιγ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη, με πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι πίσω μόνο από την Παρί των αστέρων και κυνηγά την απευθείας έξοδό της στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ