Νύχτα τρόμου στη Μασσαλία – Άγριο ξύλο, οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν με οπαδούς της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ (vids)

Νύχτα τρόμου στη Μασσαλία – Άγριο ξύλο, οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν με οπαδούς της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ (vids)

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ στη Μασσαλία οι οποίοι ήρθαν σε σύγκρουση τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τους «ασπρόμαυρους» να ενισχύονται από την Παρτιζάν και τους Γάλλους από την ΑΕΚ.

Βραδιά τρόμου στη Μασσαλία, καθώς οι φόβοι για σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ στη Μασσαλία επιβεβαιώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι στο «Βελοντρόμ» για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των προημιτελικών του Europa Conference League.

Από τη μια οι οπαδοί της Μαρσέιγ, οι οποίοι είχαν στο πλευρό τους και αυτούς της… ΑΕΚ και από την άλλη εκείνοι του ΠΑΟΚ που ενισχύθηκαν από τους αντίστοιχους της Παρτιζάν. Σκηνές χάους στη Μασσαλία, με φοβερά επεισόδια και σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα στα δύο… στρατόπεδα.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν κοντά στο χώρο ξενοδοχείου όπου διαμένουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συγκρούστηκαν και με την αστυνομία. Οι αρχές προσπάθησαν να βάλουν τάξη με χρήση δακρυγόνων. Δεν έχει γίνει ακόμα καμία αναφορά για τραυματισμούς ή συλλήψεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ