Η γαλλική αστυνομία διέθεσε 24 πούλμαν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η γαλλική αστυνομία διέθεσε 24 πούλμαν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Μετά από πιέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η αστυνομία της Μασσαλίας αποφάσισε να διαθέσει 24 πούλμαν για τη μεταφορά των οπαδών του Δικεφάλου στο «Βελοντρόμ».

Λίγες μόλις ώρες πριν από τη σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ, η αστυνομία της Μασσαλίας αποφάσισε να διαθέσει 24 πούλμαν για τη μεταφορά των οπαδών του Δικεφάλου στο «Βελοντρόμ».

Η γαλλική αστυνομία είχε αποφασίσει αρχικά να μην επιτρέψει την οργανωμένη μετάβαση του κύριου όγκου των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάτι που προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Αυτό οδήγησε σε αλλαγή δεδομένων κι έτσι η αστυνομία της Μασσαλίας αποφάσισε να διαθέσει 24 πούλμαν που θα μεταφέρουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τον κόσμο της ελληνικής ομάδας στο «Βελοντρόμ».

Κάτι απόλυτα λογικό αφού η κατάσταση στην πόλη από την Τρίτη (5/4), όταν και άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι τεταμένη, με τους δρόμους της Μασσαλίας να έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Μάλιστα, όπως διαβάσατε και νωρίτερα, δύο οπαδοί του Δικεφάλου συνελήφθησαν από την αστυνομία και θα παραμείνουν στη Γαλλία για να δικαστούν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ