Η Μπόντο/Γκλιμτ «τέζαρε» ξανά την Ρόμα (2-1) – Ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσα σε Λέστερ και Αϊντχοφεν (0-0)

Η Μπόντο/Γκλιμτ «τέζαρε» ξανά την Ρόμα (2-1) – Ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσα σε Λέστερ και Αϊντχοφεν (0-0)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Βέλτεσεν στο 89' η Μπόντο/Γκλίμτ πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή με 2-1 επι της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa Coference League. Λέστερ και Αϊντχοφεν κόλλησαν στο 0-0 και έτσι η πρόκριση θα παιχτεί στην Ολλανδία.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Ζοσέ Μουρίνιο την φετινή σεζόν, ακούει στο όνομα Μπόντο/Γκλιμτ. Η Ρόμα επέστρεψε στην Νορβηγία μετά την ιστορική που δέχθηκε στην φάση των ομίλων του Europa Coference League, και το μόνο που κατάφερε ήταν αυτή την φορά να γνωρίσει την ήττα με μονάχα ένα γκολ διαφορά.

Η Ρόμα κατάφερε να προηγηθεί στην εκπνοή του πρώτου μέρους(43′) με τον Πελεγκρίνι, ωστόσο οι Νορβηγοί μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στο 55’ ο Βενμπανγκομό έπιασε ένα αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Σάλτνες  και μπέρδεψε τον Πατρίσιο, με αποτέλεσμα να έρθει το 1-1. H Μπόντο όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με «χρυσό» σκόρερ τον Βέλτσεσεν στο 90′, κατάφερε να πάρει την νίκη και το ισχνό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς.

ΜΠΟΝΤΟ: Χάικιν, Σαμπστεντ, Μοέ (90+1’ Κβίλε), Χεϊμπρότεν, Βενμπανγκομό, Φέτλεσεν, Χάγκεν, Σάλτνες, Κόουμσον (82’ Μουγκίσα), Έσπεγιορντ (77’ Μπονιφέις), Πελεγκρίνο

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ, Κούμπουλα, Μαντσίνι (69’ Σμόλινγκ), Κάρσντορπ, Κριστάντε, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Πελεγκρίνι, Ζαλέβσκι (65’ Βίνια), Μχιταριάν (65’ Σομουρόντοβ), Έιμπραχαμ

Λέστερ – Αϊντχοφεν 0-0 

Το ραντεβού τους για την Ολλανδία, ανανέωσαν Λέστερ και Αϊντχοφεν οι οποίες «κόλλησαν» στο μηδέν στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των «8» του Europa Coference League.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σμάιχελ νίκησε τον Γκέτσε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και στο 11’ ο Εμβογκό είπε όχι σε κεφαλιά του Τίλεμανς. Στο 20ο λεπτό ο Ιεανάτσο έχασε απίθανη ευκαιρία από κοντά και στο 33’ όπως και στο 39’, ο Εμβογκό σταμάτησε τα σουτ των Καστάιν και Μάντισον. Στο 44ο λεπτό οι «αλεπούδες» άγγιξαν το γκολ καθώς είχαν δοκάρι με τον Μπαρνς.

Στην επανάληψη η αναμέτρηση δεν είχε αρκετές συγκινήσεις, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα  με συνέπεια οι ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι στην Ολλανδία σε μία εβδομάδα.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα (67’ Τζάστιν), Φοφανά, Έβανς, Καστάιν, Μάντισον, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι Χολ, Ολμπράιτον (81’ Ντάκα), Μπαρνς, Ιεανάτσο (67’ Λούκμαν)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Εμβογκό, Μαξ, Μποσκάλι, Ραμάλιο, Μάουρο Ζούνιορ (90+1’ Τεζέ), Γκέτσε, Σανγκαρέ, Φέιρμαν, Ζάχαβι (69’ Ντόαν), Γκακπό (90+1’ Φαν Χίνκελ), Μαντουεκέ (82’ Μπρούμα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ