Τα «ιδιαίτερα» του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με Μαρσέιγ

Τα «ιδιαίτερα» του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με Μαρσέιγ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε πλήρη ανάλυση στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα και για το τι πρέπει να προσέξουν.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, μια βδομάδα μετά την ήττα με 2-1 στη Μασσαλία.

Ο Δικέφαλος του βορρά έχει μπει στην τελική ευθεία για το ματς της Τούμπας, τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση και στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων έχει πέσει το βάρος στην τακτική προκειμένου να είναι ο ΠΑΟΚ εκείνος που θα βρεθεί στους «4» του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει διαβάσει καλά τη Μαρσέιγ και έχει αναλύσει τα πάντα στους παίκτες του σχετικά με τη Μαρσέιγ και το παιχνίδι της.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπενθυμίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στους Μασσαλούς σε κάθε προπόνηση, ενώ έκανε «ιδιαίτερα» δίνοντας έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και την αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα σχετικά με την ενδεκάδα τα πάντα είναι ανοιχτάκαι θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο μόνος που μοιάζει να κερδίζει θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Ελ Καντουρί αντί του Τσιγγάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ