Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ

Μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα (22:00) τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον ΠΑΟΚ! Η ιστορική αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League απέχει μονάχα κάποιες ώρες. Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούν στην… καυτή Τούμπα (22:00/Cosmote Sport 2HD) την ομάδα του (τιμωρημένου) Χόρχε Σαμπαόλι, στη ρεβάνς του 2-1 του Βελοντρόμ.

Το αποτέλεσμα του Βελοντρόμ κρατάει ολοζώντανο τον ΠΑΟΚ στη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ελ Καντουρί ήταν αυτός που είχε σκοράρει στη Μασσαλία, δίνοντας μπόλικες… ελπίδες στην ομάδα του για την αποψινή ρεβάνς.

Με τον κόσμο στο πλευρό του για 12ο παίκτη, ο δικέφαλος του βορρά θέλει να γράψει ιστορία και να τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί που θα τον περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Σλάβια-Φέγενορντ (3-3). Η Τούμπα θα είναι πραγματικό… καμίνι, ενώ η Μαρσέιγ δε θα έχει τους φιλάθλους της στη Θεσσαλονίκη. Τα όσα σοκαριστικά συνέβησαν στη Γαλλία με τους οπαδούς των δυο ομάδων (και των ΑΕΚ-Παρτιζάν), οδήγησαν στο… μπλόκο των Μασσαλών φιλάθλων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει την χαρά και την ευτυχία να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και ευελπιστούν να αρπάξουν από τα μαλλιά την ευκαιρία.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε με πίεση μπροστά, να μην αφήσουμε κενά και χώρο στον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία και πίστη. Ακόμη κι αν έχουμε 1% πιθανότητα, θα δώσουμε μάχη στο γήπεδο. Δε γίνεται κάθε χρόνο αυτό. Τώρα είμαστε στο γήπεδό μας, θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θα τα δώσουμε όλα», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός για το μεγάλο ματς.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον επαναληπτικό της Τούμπας είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης , Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον , Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Σοάρες , Ελ Καντουρί , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Μιτρίτσα , Άκπομ, Τσόλακ.

H Equipe για τη ρεβάνς της Τούμπας: «Είμαστε ΟΚ ή ΠΑΟΚ;» | to10.gr

Από την άλλη, βουνό τα προβλήματα για τη Μαρσέιγ. Μπουμπακάρ Καμαρά, Ζέρσον και Μπάμπα Ντιένγκ είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Τούμπα. Παράλληλα, εκτός μάχης έχει τεθεί και το μεγάλο αστέρι των Μασσαλών, ο Αρκάντιους Μίλικ.

Ο Τσαλέτα – Τσαρ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, ενώ θυμίζουμε πως στον πάγκο της Μαρσέιγ δε θα δώσει το παρών ούτε και ο… Χόρχε Σαμπαόλι που είναι επίσης τιμωρημένος.

Η αποστολή των Γάλλων:

Μανταντά, Λόπες, Ενγκαπαντουένμπου, Σαλίμπα, Τσαλέτα- Καρ, Κολάσιντας, Λιρόλα, Πέρεθ, Μουστιέρ, Μαντί, Γκιέγιε, Ρονζιέρ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Παγέ, Χαρίτ, Ουντέρ, Μπεναγιά.

Ιστορική βραδιά για τον ΠΑΟΚ, που έχει στα… πόδια του την ευκαιρία πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ