ΠΑΟΚ: Σοκ με Ελ Καντουρί!

ΠΑΟΚ: Σοκ με Ελ Καντουρί!

Ο Μαροκινός μέσος τραυματίστηκε στην προθέρμανση και τέθηκε νοκ – άουτ από τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ.

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην 11άδα του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Μαρσέιγ για το Europa Conference League (22:00), καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί τραυματίστηκε την προθέρμανση και τέθηκε νοκ-άουτ από το αποψινό παιχνίδι.

Ο Μαροκινός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κλαίγοντας, με τους συμπαίκτες του να τον παρηγορούν και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναγκάζεται να προχωρήσει σε αλλαγή πλάνων, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βάζει στην αρχική 11άδα τον Χάρη Τσιγγάρα.

Ο νεαρός άσος παίρνει τη θέση του Ελ Καντουρί, με τον ΠΑΟΚ να παρατάσσεται στον επαναληπτικό με την ίδια 11άδα που άρχισε και στο Βέλοντρομ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ελ Καντουρί που αντικαταστάθηκε ήταν από τους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου στη Γαλλία, καθώς είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο και είχε πετύχει το γκολ που κράτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μαρσέιγ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Ακπομ.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Σβαμπ, Σοάρες, Μουρκ, Μιτρίτσα, Τσόλακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ