Παγιέ για το γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Το έβαλα γιατί ήμουν χαλαρός»

Παγιέ για το γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Το έβαλα γιατί ήμουν χαλαρός»

Ο Ντμίτρι Παγιέ μίλησε για το γκολ που σημείωσε στον πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Conference League, τονίζοντας δεν έχει σκοράρει πολλά τέτοια τέρματα.

Ο Ντμίτρι Παγιέ είχε σκοράρει ένα εκπληκτικής ομορφιάς τέρμα στον πρώτο ημιτελικό για το Europa Conference League κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Γαλλία και μίλησε για πρώτη φορά για αυτό το μοναδικό γκολ που σημείωσε απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αφού τόνισε ότι δεν σκοράρει συχνά με τέτοιο τρόπο, στη συνέχεια δήλωσε πως κατάφερε να πετύχει αυτό το γκολ διότι εκείνη τη στιγμή ήταν χαλαρός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντιμίτρι Παγιέ: 

«Ειλικρινά, από αυτή τη θέση και από αυτή την απόσταση, δεν το έχω καταφέρει πολλές φορές. Είναι περισσότερο κάτι που δοκιμάζεις στην προπόνηση ή όταν επικεντρωνόμαστε στο τελείωμα των φάσεων. Αλλά νομίζω ότι εκείνο το βράδυ βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και σούταρα με τον σωστό τρόπο.

Πέτυχε εκείνη τη φορά, νομίζω ότι μπορώ να προσπαθήσω μερικές φορές ακόμα και δεν θα είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα. Το εκτιμώ γιατί είναι ένα γκολ που θα θυμάται ο κόσμος και είναι ένα γκολ που είχε σημασία. Δεν θα μπορούσα να χτυπήσω καλύτερα. Ήταν μια δύσκολη κίνηση, αλλά το έκανα χωρίς πίεση και νομίζω ότι σκόραρα γιατί ήμουν χαλαρός όταν σούταρα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ