Μπάχαλο με το Λέφσκι – ΠΑΟΚ

Μπάχαλο με το Λέφσκι – ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ξέρει πότε θα γίνει το πρώτο παιχνίδι με την βουλγάρικη ομάδα και εάν θα είναι εντός ή εκτός έδρας.

Με τη Λέφσκι Σόφιας κληρώθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο, να μην γνωρίζει ακόμα πότε θα γίνει το πρώτο παιχνίδι με την βουλγάρικη ομάδα και εάν θα είναι εντός ή εκτός έδρας.

Βάσει κλήρωσης, την ίδια μέρα με το Λέφσκι – ΠΑΟΚ θα πρέπει να πραγματοποιηθούν επίσης οι αναμετρήσεις ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Μακεντόνιγια και Μπότεφ-ΑΠΟΕΛ. Τρια παιχνίδια τα οποία θα πρέπει να γίνουν την ίδια μέρα και στην ίδια πόλη. Αυτό, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν μπορεί να συμβεί. Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA, προτεραιότητα στη διεξαγωγή έχει η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία.

Αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ και στη συνέχεια έπονται κατά σειρά οι Μπότεφ και Λέφσκι. Η φυσική έδρα της Μπότεφ, ωστόσο, είναι στο Πλόβντιβ. Εάν η UEFA κρίνει ότι η Μπότεφ μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική της έδρας και δεν χρειάζεται να μετακομίσει στη Σόφια, όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο, τότε το ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Μακεντόνιγια θα γίνει την Πέμπτη (21/7) και το Λέφσκι – ΠΑΟΚ μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τετάρτη (20/7) στη Σόφια.

Εάν η UEFA όμως ανάψει… κόκκινο στην Μπότεφ και η βουλγάρικη ομάδα μετακομίσει στην πρωτεύουσα της χώρας για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, τότε υποχρεωτικά θα υπάρξει αλλαγή έδρας, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Τούμπα στις 21/7 και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο εθνικό στάδιο «Βασίλ Λέφσκι», χωρητικότητας 40.000 θεατών.

Η διοίκηση της Λέφσκι θα ζητήσει να γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο εθνικό στάδιο της Σόφιας, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων, γεγονός φυσικά που θα φέρει και περισσότερα έσοδα στο ταμείο της βουλγάρικης ομάδας.  Η οριστική απόφαση θα παρθεί από την UEFA μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (16/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ