Μπερμπάτοφ: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λέφσκι»

Μπερμπάτοφ: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λέφσκι»

Ίδιες πιθανότητες δίνει στον ΠΑΟΚ και στη Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Europa Conference League ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λέφσκι Σόφιας σύμφωνα με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε πως οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες, καθώς τόνισε πως πολλά θα κριθούν από την πρώτη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, θεωρώ όμως ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Και αυτό παρά τη μεγάλη οικονομική ευχέρεια του ΠΑΟΚ, που, χάρη στον ιδιοκτήτη του Ιβάν Σαββίδη, μπορεί να αγοράζει πιο ακριβούς και λογικά πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε καλά ότι αυτό στο ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.

Η Λέφσκι πρέπει να προσέχει τον Κούρτιτς στη μεσαία γραμμή, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας την περασμένη σεζόν με 18 γκολ».

Για την κατάσταση στη Λέφσκι:

«Αυτή την στιγμή στη Λέφσκι επικρατεί μια πρωτοφανής ενότητα ανάμεσα στην ομάδα και τους φιλάθλους της. Ο Στάνιμιρ Στόϊλοφ έχει καταφέρει να εισάγει μια νέα τάξη στην ομάδα και να φέρει τα πρόσφατα επιτυχημένα αποτελέσματα. Από την στιγμή που το γήπεδο της Λέφσκι θα είναι γεμάτο, μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και να είναι όλα ανοικτά για την ρεβάνς».

Για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει μετακίνηση οπαδών:

«Είναι σωστό να μην υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί. Όσο και αν μιλάμε για ασφάλεια και τάξη η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι πάντα έντονη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ